Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy már az egyéjszakás?
Figyelt kérdés
Eddig volt több kalandom is, szerettem őket, izgalmasak, nincs kötöttség. De az utóbbi időben egyszerűen nem megy..a találkozóig tökre izgatott vagyok, de mikor oda kerülne a sor, úgy érzem, hogy csak érzelmekkel tudnám csinálni. Ez miért van? Lány vagyok amúgy.2018. jan. 19. 18:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem szimplán arról van szó, hogy kezdesz felnőni.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Az lehet :D Már vágynék egy kapcsolatra is igazából, 2 éve nem volt. 21 vagyok.
2018. jan. 19. 19:05
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Ezek után szerintem hamarosan privát áradatot kapsz, úgyhogy itt is lesz a lehetőséged változtatni ezen.
5/9 anonim válasza:
Nem ér előre jósolgatni.
2-es vagyok.
6/9 anonim válasza:
Velem ugyanez volt férfiként. Egyszerűen beleuntam, de nekem kellett egy ilyen szakasz is az életembe. Persze most meg egyszerűen nem tudok egy megfelelő barátnőt találni. :D
8/9 anonim válasza:
Azért nem megy mert most már más az igényed. Megbecsülésre, és stabil partnerre vágysz. Ez viszont tőled is felelősséget igényel, ugyanis ha a srác beléd szeret, utána azért nem lenne szép kitalálni, hogy izé, bocsika.. mégiscsak falnám tovább a pasikat.. nem bántásként írtam. :)
Sok sikert a pártaláláshoz. :) Hajrá csajszi!
9/9 anonim válasza:
Most már vannak lelki igényeid is. Gondlom vágysz arra, hogy kézenfogva sétálgas, hogy apasid moziba vigyen péntek este, stb.
Ez így van jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!