Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a szexkapcsolatban?
Én meg épp fordítva tartom jónak. Egyéjszakásom sosem volt és már nem is lesz, úgy gondolom. Eleve nem rajongok a gondolatért, hogy ha én felszedek el lányt egy estére, akkor vajon még hányan szedték fel előttem? Arról nem beszélve, hogy miféle emberekkel lehetett.
Lehet csak placebo, de megbízhatóbbnak tartom a hosszabb távú szexkapcsolatokat. Eleve sokkal jobban rá lehet hangolódni egymásra több alkalom során, mint buli után ittasan (mondjuk én nem iszok alkoholt). Én szeretem felfedezni a lányok testét, megismerni a vágyaikat, megfigyelni egy-egy érintésre, csókra hogyan reagálnak és ezen információkból mindig igyekszem egyre jobb és teljesebb élvezetet nyújtani számukra. Szeretem azt is megmutatni, én hogyan szeretem. Nincs annál jobb érzés, mikor látom a másik szemében a szenvedélyt, a vágyat irántam. Mikor érzem a remegését, hallom a zihálását, nyögéseit, érzem a szorítását, a forró testét. Imádom, mikor a kimelegedett, nedves teste hozzám simul aktus után és a fejét a mellkasomon pihenteti. Ehhez pedig szerintem a szexkapcsolatra van szükség, nem elég egyetlen éjszaka és egy felületes ismeretség.
Viszont az tény, hogy ilyen célra sokkal nehezebb lányt találni. Nekem sem megy könnyen, pedig minden partnerem odáig volt a szexuális intelligenciámért.
30F
Azért elég sok előnye van.
Csodás életem van, van saját lakásom, autóm, munkám. Nem kell senkinek elviselnie a rigolyáimat és fordítva sem. Senki nem korlátoz senkit.
Ha mégis egy kis szeretgetésre vágyom vagy ő, találkozunk ezt a vágyat kielégítjük és ennyi. Én nagyon elégedett vagyok a mostani helyzettel. Nem érzem megalázónak, nem csak ő használ engem, én is őt.
#4 “Nem kell senkinek elviselnie a rigolyáimat és fordítva sem. Senki nem korlátoz senkit.”
Ez mondjuk abszolút igaz :) Én is nehezen bírom a kötöttségeket, egyébként szeretnék is megbarátkozni a szexkapcsolat gondolatával, csak ahhoz olyan partner is kéne..aki mellett nem azt érzem, hogy csak meg akar dugni, hanem emberileg is jól érzi magát velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!