Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó a szexkapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem érzitek megalázónak, hogy csak a szex miatt kelletek valakinek? Hogy csak azért hív, mert be van indulva és épp nem talál mást? Én inkább az egyéjszakásokat preferálom, eltöltünk egy kellemes estét, jókat beszélgetünk, szex és mindenki megy a dolgára. Izgalmasabb is a változatosság. Én úgy vagyok vele, hogy vagy szexeljünk egyet és viszlát, vagy akkor legyen normális párkapcsolat. De mi a jó a szexkapcsolatban?

2018. jan. 1. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Férfi és nő másképp fogja ezt fel. Egy nőnek rosszul esik általában ha csak a szexre kell. Ha nem is rögtön, de egy idő múlva igen. Én férfiként sosem éreztem ezt problémásnak. Volt sima szexkapcsolatom, nekem az nagyon feküdt :) Meg volt, amikor csak szájjal elégítettem ki időnként egy nőt, de azt sem éreztem sosem megalázónak.
2018. jan. 1. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meg épp fordítva tartom jónak. Egyéjszakásom sosem volt és már nem is lesz, úgy gondolom. Eleve nem rajongok a gondolatért, hogy ha én felszedek el lányt egy estére, akkor vajon még hányan szedték fel előttem? Arról nem beszélve, hogy miféle emberekkel lehetett.

Lehet csak placebo, de megbízhatóbbnak tartom a hosszabb távú szexkapcsolatokat. Eleve sokkal jobban rá lehet hangolódni egymásra több alkalom során, mint buli után ittasan (mondjuk én nem iszok alkoholt). Én szeretem felfedezni a lányok testét, megismerni a vágyaikat, megfigyelni egy-egy érintésre, csókra hogyan reagálnak és ezen információkból mindig igyekszem egyre jobb és teljesebb élvezetet nyújtani számukra. Szeretem azt is megmutatni, én hogyan szeretem. Nincs annál jobb érzés, mikor látom a másik szemében a szenvedélyt, a vágyat irántam. Mikor érzem a remegését, hallom a zihálását, nyögéseit, érzem a szorítását, a forró testét. Imádom, mikor a kimelegedett, nedves teste hozzám simul aktus után és a fejét a mellkasomon pihenteti. Ehhez pedig szerintem a szexkapcsolatra van szükség, nem elég egyetlen éjszaka és egy felületes ismeretség.

Viszont az tény, hogy ilyen célra sokkal nehezebb lányt találni. Nekem sem megy könnyen, pedig minden partnerem odáig volt a szexuális intelligenciámért.

30F

2018. jan. 1. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl azért jó mert így nincs senki akihez alkalmazkodni kell egy pár kellemes óra mikor hiányzik a szex és utána megy mindenki a dolgára
2018. jan. 1. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég sok előnye van.

Csodás életem van, van saját lakásom, autóm, munkám. Nem kell senkinek elviselnie a rigolyáimat és fordítva sem. Senki nem korlátoz senkit.

Ha mégis egy kis szeretgetésre vágyom vagy ő, találkozunk ezt a vágyat kielégítjük és ennyi. Én nagyon elégedett vagyok a mostani helyzettel. Nem érzem megalázónak, nem csak ő használ engem, én is őt.

2018. jan. 1. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
A szex.
2018. jan. 1. 11:08
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 “Nem kell senkinek elviselnie a rigolyáimat és fordítva sem. Senki nem korlátoz senkit.”

Ez mondjuk abszolút igaz :) Én is nehezen bírom a kötöttségeket, egyébként szeretnék is megbarátkozni a szexkapcsolat gondolatával, csak ahhoz olyan partner is kéne..aki mellett nem azt érzem, hogy csak meg akar dugni, hanem emberileg is jól érzi magát velem :)

2018. jan. 1. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint semmi, én azért mentem bele (azt tegyük hozzá, hogy nem volt túl hosszúéletű és tartalmas a dolog), hogy addig is Vele legyek. Tudtam, hogy komolyabb nem lehet köztünk, ezért úgy voltam/vagyok vele, hogy a semminél mégiscsak jobb.
2018. jan. 1. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem az ilyesmi sosem csak dugásról szól. általában van benne barátság is, néha beszélgetés, csak éppen nem kötjük össze az életünket, nem élünk együtt, nem járunk kézenfogva, stb. ahogy már előttem is írták, így sokkal jobban rá lehet hangolódni a partnerre, és jobb lesz a szex is mint egy idegennel.
2018. jan. 1. 13:20
 9/10 anonim válasza:
Nekem már volt több szexkapcsolatom hosszabb rövidebb is. Volt ,hogy én is csak azért mentem bele mert tudtam ,hogy az illetővel több nem lesz és ez is jobb mint a semmi. De amúgy tényleg jó dolog ha kedvetek tartja összefuttok el vagytok és mindenki megy a dolgára és nem kell magyarázkodni meg semmi ilyesmi de azért azt hozzá tenném egy normális párkapcsolathoz hozzá sem hasonlítható!!
2018. jan. 2. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi jó sincs benne. Kényelmes dolog, és semmi kényelmes dolog sincs az ember életében, ami ne járna később aránytalanul nagy ráfizetéssel. A szexkapcsolat egyenes út az elmagányosodás felé. Sivár élete van annak, aki nem képes felvállalni az érzelmeit, és minden kapcsolatból csak a jót akarja lefölözni. Fiatalként nehéz ezt belátni, elismerem. De az életet egységes egészként kell kezelni, és tudni kell, hogy mindennek következménye van.
2018. jan. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!