Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok alkalmi (egyéjszakás, stb. ) szexpartnert találni?
21 éves srác vagyok, egyetemista. Az a helyzet hogy ritkán van időm eljárni bármerre is a sok tanulnivaló miatt, de szeretném tudni tőletek, akik gyakrabban szexeltek mint én, hogy általában hogyan találtok erre partnert?
Eddig csak barátnőkkel adatott meg ez az élvezet, de mostanában elég jól jönne egy kis kikapcsolódás, egy lány kényeztetése
Ez nehezebb ügy férfi részről, mert minden lánynak kell csapni a szelet valamennyire. Nekem régebben voltak lány barátaim, akikkel néha-néha volt egy-egy akció, de nem jártunk soha mert messze laktunk és a kecske... csak haverok voltunk. De akkor is kellett velük foglalkozni, tartani a kapcsolatot. Már mindenki elköltözött külföldre csak én nem xD
+ már lett barátnőm, így mégnehezebb lenne de lehet jobban jársz ha kerítesz egy olyan csajt aki megért és segít akár a tanulásban, akár a többi dologban pl. főz valamit, mire hazaérsz. Cserébe dugibugi, aztán mindenki jól jár. A lányok is szeretik, talán még jobban is csak valamiért általában sokkal gátlásosabbak.
Éppen veled egyidős sráccal van szexkapcsolatom, pedig elmúltam 30.
Nem tudnám megmondani, melyikünk kezdeményezett, de már egy ideje tart a dolog. Szerencse kérdése részben. Valamivel el kell “csábítsd” a lányt, és fontos, hogy az elején tudasd vele: ez csak szex. Ha belemegy, nyert ügyed van.
#1 - Női szemmel nézve pofán vágnálak ezért: “jobban jársz ha kerítesz egy olyan csajt aki megért és segít akár a tanulásban, akár a többi dologban pl. főz valamit, mire hazaérsz. Cserébe dugibugi, aztán mindenki jól jár.” - egy olyan csajról beszélünk, aki neked segít, főz rád, és az a jutalma, hogy megdugod? Gratulálok ehhez az életszemlélethez!
#2 Figyelj, amíg én dolgozom ő meg otthon veri a brét, addig igazán megcsinálhatja. Nem ez a jutalma, ez kölcsönös. Ha én vagyok otthon, akkor én ugyanezt megcsinálom mire ő hazaér. A lényeg az, hogy egy fárasztó nap után sokkal jobb arra hazaérni, hogy (sok)minden kész és lehet pihenni/egymással foglalkozni. Ez nem elvárás hanem kölcsönös. Miattam amúgy verheti a nem létező farkát is egész nap, de akkor cserébe ennyit várhat tőlem is. Mindenki adja hozzá a közöshöz a maga módján a saját kis részét. A szex nem valaki jutalma, mert tudtommal ahhoz is 2 ember kell.
De amúgy szerinted mit kéne? Cserébe hívjam meg moziba? Vagy adjak neki egy ötezrest? Hidd el, hogy a szexnek jobban örül. Pénzt meg élményeket kap minden extra nélkül, kérésre vagy anélkül is.
Köszönöm mindkettőtök válaszát, remélem nem itt fogtok veszekedni :))
Mindig megpróbálok őszinte lenni a lányokkal, és ez több gondot és fejfájást okoz mint hasznot, egy darabig tetszik nekik de az ágyhoz nem vezet.
A külsőmmel szerintem nincsenek gondok, magas vagyok, viszonylag jóképű, igényes, ápolt, inkább csak lelki okai lehetnek, az hogy nem vagyok benne a "körforgásban" nap mint nap :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!