Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha feláll amikor csókolózok a barátnőmtőmel?
Figyelt kérdés
És majdnem minden egyes csóknál ez történik és felgyülemlik az előváladék az alsó nadrágomban. Már próbáltam azt is hogy előtte masztizok de semmi eredménye. Ja és onnan tudom hogy előváladék mert áttetsző és nem olyan az illata mint az ondónak és amúgy is tudom magam tartani maszti közben is kb 1 órát ha nagyom akarom szóval nem sülök el hamar.2018. febr. 3. 13:02
2/19 anonim válasza:
Jaj,ez a sok dedós kérdés..
Szűz vagy,tapasztalatlan,még távolról sem láttál puncit..Persze,hogy feláll mindenre.Ez így normális.Nem te vagy az egyetlen,akivel ez történik.
Teljesen rendben van.
3/19 Buran válasza:
Nem, semmi probléma nincs abban, ha erekciód van, miközben csókolózol. Ez teljesen természetes, élvezd ki, amíg egy csóktól is áll... ;)
23/F
4/19 A kérdező kommentje:
Igen szűz vagyok és? Nem fogom elveszteni csak azért mert igy menő meg így válik férfivá az ember. Én azzal a lánnyal szeretném ezt megosztani akit szeretek mert szerintem nincs értelme az egy éjszakás kalandoknak.
2018. febr. 3. 13:27
5/19 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer a 2.választ,mert elsőre nem sikerült értelmezned.
6/19 A kérdező kommentje:
Jó oké felfogtam.
2018. febr. 3. 13:34
7/19 A kérdező kommentje:
És mit lehet ez ellen tenni?
2018. febr. 3. 13:35
9/19 anonim válasza:
Nem gáz. Örüljél neki,hogy mükszik, meg örüljetek mind a ketten, hogy tetszik a barátnőd. A barátnőd is tudhat örülni neki, meg te is. Tök jó.
:)
10/19 anonim válasza:
Miért akarsz tenni ellene? Örülnél, ha még szexnél is úgy kellene állítgatni/életet lehelni belé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!