Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha feláll amikor csókolózo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha feláll amikor csókolózok a barátnőmtőmel?

Figyelt kérdés
És majdnem minden egyes csóknál ez történik és felgyülemlik az előváladék az alsó nadrágomban. Már próbáltam azt is hogy előtte masztizok de semmi eredménye. Ja és onnan tudom hogy előváladék mert áttetsző és nem olyan az illata mint az ondónak és amúgy is tudom magam tartani maszti közben is kb 1 órát ha nagyom akarom szóval nem sülök el hamar.

2018. febr. 3. 13:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Nem

Csak zavar hogy ilyen hamar feláll ennyi az egész. Meg nem akarom hogy azt hidje hogy ágyba akarom vinni.

2018. febr. 3. 14:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2018. febr. 3. 14:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok felvágni csak az-az érzés keringett bennem higy ez ciki. És mi az hogy miért él az ilyen ? Mindannyian mások vagyunk, mást érzünk, máshogy éljük meg a dolgokat. Gyökér.
2018. febr. 3. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Meg nem akarom hogy azt hidje hogy ágyba akarom vinni."

Azt akarod mondani, hogy a barátnőd, de nem akarod ágyba vinni?? Szerintem ettől jobban ki fog bukni, mint attól, hogy normális biológiai reakciókat mutat a tested...

2018. febr. 3. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Eljön az idő mikor vissza fogod sírni hogy nem fog felállni...
2018. febr. 3. 14:43
 16/19 Buran ***** válasza:
100%

Mit lehet ellene tenni? Semmit. Ez fiatalkorban teljesen természetes reflex. Csókolózol feláll, ha minden jól megy, akkor ő pedig nedvesedik. Ezen semmi szégyellni való nincs, ilyen az emberi test.

Nem hinném, hogy a barátnődet zavarja, gondolom, azért annyi idős már van/vagytok, hogy tudjátok, miként működnek ezek a dolgok.

Ha mégis zavar, akkor esetleg finoman tereld rá a szót, beszéljétek meg. Esetleg viccesen is szóba hozhatod, egy jó kapcsolat alapja a jó kommunikáció.

De ha nem adja jelét, hogy zavarná a dolog, szerintem kár feszegetni. Egy idő után a szex úgy is előjön, mint téma, és biztos vagyok benne, hogy akkor nagyon fog örülni annak, hogy várni akarsz, nem pedig ráerőltetni és elkapkodni a dolgokat :)

23/F

2018. febr. 4. 00:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2018. febr. 4. 00:54
 18/19 Ash Harding válasza:
81%

Egy jó tanács, pasiként ne mond azt hogy "masztizok". Nagyon b*zis. Így ismeretlenbe nem gáz de ha társsaságban vagy és ott mondod így, akkor az nagyon cink.

Amúgy nincs semmi gáz ha csók közben sátrat építesz az lenne a baj ha semmi életjelet nem adna közben.

2018. febr. 4. 15:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele erről a témáról és nem zavarta csak először meglepődött hogy ez történt. Az normális hogy tiszta eloválladék a boxerem mert kb 10x felállt és gondolom hogy ezért van.
2018. febr. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!