Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek feláll, ha megláttok egy jó nőt a facen?
Figyelt kérdés
Pl. facen megláttok egy fürdőruhában pózoló nőt, nektek feláll ? Mert nekem valamiért nem .. Velem lehet a baj?2018. jan. 13. 21:12
1/9 anonim válasza:
Nincs azzal baj hogy idióta pitsákra nem áll fel...
2/9 anonim válasza:
Szerinted nem vagyok eleg csini nò?
3/9 anonim válasza:
Önmagában attól még nekem sem áll fel.
4/9 anonim válasza:
Jó néznénk ki! Hogy mennénk akkor strandra? 🙂
5/9 anonim válasza:
Ennél azért több kell. Elég gáz lenne, ha a strandon vagy akár csak nyáron amikor ilyen kis falatnyi ruhában mászkálnak a lányok akkor mindig állna. Szóval nem kell aggódni, ettől a legtöbb pasinak még nem áll fel.
6/9 A kérdező kommentje:
De fél éve ,ha már beszéltem egy lánnyal felállt kb. :D A
2018. jan. 13. 21:19
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy aszexuális lettem ?
2018. jan. 13. 21:20
8/9 anonim válasza:
Nekem viszont nedvesedik,ha a pasi jó minden szempontomból.De ehez kell az is ,hogy közös hullámhosszon legyünk.
Ez lehet tíz perc,vagy lehet hosszabb ismeretség után.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a kamaszkorból kinőve ezt a képességet is elhagyják a férfiak.
Mi lenne úgy az utcán? Minden vonzó nőre állna a zászló?
Egy rakás álló farkú fickó szaladgálna a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!