Pasiknak csók közben mindig feláll?
Figyelt kérdés
És nem rossz,hogy uttána nem elégítenek ki titeket??2009. dec. 20. 12:41
1/16 anonim válasza:
nekem igen xd...
de ez téged mért zavar?
16/F
2/16 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem,mert kiváncsi vagyok,baj? :D
2009. dec. 20. 12:44
3/16 A kérdező kommentje:
jaja bocs félreértelmeztem,kicsit fáradt vagyok xD :d
Hát lehet zavarna,h felizgulok,uttána meg nem lenne semmi...bár nem tudom,mert én csaj vagyok :D
2009. dec. 20. 12:48
4/16 anonim válasza:
Ha nagyon szimpi a csaj akkor nekem is feláll.
A kérdésre a válasz: Nem, nem rossz.. (persze minden fiú örömmel benne lenne a folytatásba is)
17/F
5/16 anonim válasza:
Ha nagyon jó a csaj, akkor rossz. Egy időben fájt a hasam emiatt. De mostmár teljesen megszoktam és nem fáj.
6/16 anonim válasza:
Nem mindegyiknek. Az enyémnek se szokott felállni, hülyén is nézne ki, ha találkoznak, nagy szenvedélyes csók és már áll is neki. :D
8/16 anonim válasza:
hehe, szívem, mindegyiknek feláll... :) ha nem áll akkor vagy nem tetszik neki a csaj vagy béna a csaj. :)
9/16 anonim válasza:
eleg szex-re gondolnom es felall :D
10/16 anonim válasza:
Én eddig akárkivel voltam felált neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!