Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak minden nőre feláll?
Nem minden nőre, de ha csak egy ürítés a cél akkor azért nincsenek komoly követelmények.
De talán erről is kéne beszélnetek, hogy akkor most hányadán álltok egymással.
Nekem nem! Csak aki tetszik, aki szimpatikus.
Lehetséges, hogy a pasi csak kihasználja a lányt, a lehetőséget! f.
Nem mindenkire. De ha lány haverra, akkor az már valami freind zoned-gyanús eset.
Velem mondjuk ezt nem lehet megcsinálni, de van akivel...
Az exem szerettem, soha nem volt olyan, hogy ne állt volna fel vele.
Szakítás után voltam 3 nővel (külön), egyiknél nem tudtam dugni, másiknál is csak kín keservesen, a harmadik csak szopott (már bocsánat), de szerintem vele sem ment volna.
A közhiedelmekkel ellentétben nekünk is van szívünk és érzéseink. Ha egy fullos, formás nő bekopogna és széttenné a lábait, nekem akkor sem menne.
25/F
Jaj, szívem, miért hagyod, hogy ez a mocsok kihasználjon? (Jó, tudom nem rólad van szó.). Az ilyen nem barát! Csak jól jön neki a lelkiszemetes meg az ingyen punci (már elnézést). Megértem, hogy szerelmes vagy, de nem hagyhatod ezt! Mennyire jellemtelen ez a hapsi, hogy ismeri az érzéseidet, és mégis játszik veled!?
Annyi szabad, normális férfi van a világon, fejezd be ezt a számodra káros, fájdalmas "barátságot", mert szépen lassan tönkremész!
Ne ringasd magad illúziókba kérlek, attól, hogy "bejössz neki", még nem akar semmi komolyat tőled! Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!