Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttléten ezzel ugye igazán levehetem a lábáról?
Szóval, 25 éves srác vagyok, és ha minden igaz, akkor most hétvégén elvesztem a szüzességem végre egy már előre lefoglalt hotelszobában.
Mivel a nők szeretik a férfiasságot az ágyban is, arra gondoltam, hogy egy kicsit meglepem a csajt egy sajátos performance-szal, hogy ne legyen olyan uncsi "fogom-dugom"-féle az együttlét: míg ő a fürdőben babrál majd, addig én beöltözök Batmannek, és mikor meglát engem akkor rohanok egy kört a szobában, mintha épp repülve igyekeznék megmenteni a világot, majd megállok előtte, és azt mondom, hogy "Batman! A legerősebb férfi kerek-e bolygón Gotham megmentése után vajon be tudja-e venni e csodás hölgy izzó várkastélyát?" Ezután fogom magam és "rárepülök" a csajra, mialatt ő természetesen majd kihámoz engem a jelmezből.
Na, szerintetek ugye igazán kreatív vagyok?
Adok tanácsot.
Fogadd virággal. Legyen gyertyafényes vacsi.
Legyen közös fürdés egy kis pezsgővel
Be az ágyba sok ölelés és símogatás
Orálozz
...aztán hajrá
A végen szorítsd magadhoz
Ébredj mellette
Jó reggelt csókkal ébreszd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!