Mármint azt szeretném megkérdezni hogy mit szeretnétek hogy legyen. persze csak normális körökön belűl. A fiúm szűz és én is. Ezért kérdezlek meg titeket hogy minden történ meg?
én amikor először voltam eggyütt a barátnőmmel akkor még csak petting volt,mivel nem akartam hogy fájjon neki az első.Feljöttünk a szobámba,elindítottunk egy filmet,néztük kicsit,beszélgettünk közbe és csókolgattuk egymást,és egyre hosszabb csókok voltak,elkezdtünk levetkőzni,közbe csókolóztunk.Ő engem elégített ki,én őt :) csodálatos volt.életem legszebb pár órája.. én 14/F voltam a barátnőm 13/L
2011. febr. 23. 21:03
2/11 anonim válasza:
nem azé mondom de nem sámli 13 éves gyerekek szexelnek
ennél mélyebbre nem lehet már süllyedni ez kész
mindjárt olyat irok ami megbánok
2011. febr. 23. 21:05
3/11 anonim válasza:
H*lye gyerek te fogalom zavarban szenvedsz. Hol van itt szó a szexről?
2011. febr. 23. 21:10
4/11 anonim válasza:
H*lye gyerek te fogalom zavarban szenvedsz. Hol van itt szó a szexről?
Nem lácc a szemedtöl? kinyomjam ? Szerinted mit irt a felettem lévö srác ? hm ? ne powerkedjé itt
először olvass és értelmezz mielött heveskedel ostoba gyerek
2011. febr. 23. 21:13
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként meg normális válaszokra vagyok kíváncsi, és amugy a párommal 19 évesek vagyunk.
2011. febr. 23. 21:18
6/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Inkább neki kellene jobban odaigyelnie rád, mert kellően kell hogy kitágulj, hogy kellemes legyen. Egyébként csak tedd azt, amit látsz, hogy jó neki.
2011. febr. 23. 21:25
7/11 anonim válasza:
Nyugi van trollfacek! :D
Elsőnél? Nos Hát hát mivel a férfi a kezdeményező fél határozottnak kell lennie de ugyanakkor óvatosnak a lánnyal egy kis előjáték nem árt merthát miért ne ;) Szóval összegezve egy nem túl hosszú de érzéki kaland ha ügyesen csinálja a két fél.
18/F
2011. febr. 23. 21:34
8/11 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
Nem értem hogy miért baj ez hogy 13 éves volt akkor a barátnőm,régóta eggyütt voltunk,mindennél jobban szerettük egymást.
2011. febr. 23. 21:37
9/11 anonim válasza:
"Kedves" első válaszoló! TE CSÍRA, NA NE PRÓBÁLD MÁR MEG NEKEM BEMESÉLNI, HOGY13 ÉVESEN... KÉSZ RÖHEJ! ÉN IS IRTAM SOK MARHASÁGOT AZ OLDALRA, DE EZ MÁR SOK XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!