Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mire számítotok az első...

Fiúk! Mire számítotok az első együttléten?

Figyelt kérdés
Mármint azt szeretném megkérdezni hogy mit szeretnétek hogy legyen. persze csak normális körökön belűl. A fiúm szűz és én is. Ezért kérdezlek meg titeket hogy minden történ meg?
2011. febr. 23. 20:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
én amikor először voltam eggyütt a barátnőmmel akkor még csak petting volt,mivel nem akartam hogy fájjon neki az első.Feljöttünk a szobámba,elindítottunk egy filmet,néztük kicsit,beszélgettünk közbe és csókolgattuk egymást,és egyre hosszabb csókok voltak,elkezdtünk levetkőzni,közbe csókolóztunk.Ő engem elégített ki,én őt :) csodálatos volt.életem legszebb pár órája.. én 14/F voltam a barátnőm 13/L
2011. febr. 23. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nem azé mondom de nem sámli 13 éves gyerekek szexelnek

ennél mélyebbre nem lehet már süllyedni ez kész

mindjárt olyat irok ami megbánok

2011. febr. 23. 21:05
 3/11 anonim válasza:
50%
H*lye gyerek te fogalom zavarban szenvedsz. Hol van itt szó a szexről?
2011. febr. 23. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

H*lye gyerek te fogalom zavarban szenvedsz. Hol van itt szó a szexről?

Nem lácc a szemedtöl? kinyomjam ? Szerinted mit irt a felettem lévö srác ? hm ? ne powerkedjé itt

először olvass és értelmezz mielött heveskedel ostoba gyerek

2011. febr. 23. 21:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként meg normális válaszokra vagyok kíváncsi, és amugy a párommal 19 évesek vagyunk.
2011. febr. 23. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Inkább neki kellene jobban odaigyelnie rád, mert kellően kell hogy kitágulj, hogy kellemes legyen. Egyébként csak tedd azt, amit látsz, hogy jó neki.

2011. febr. 23. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Nyugi van trollfacek! :D

Elsőnél? Nos Hát hát mivel a férfi a kezdeményező fél határozottnak kell lennie de ugyanakkor óvatosnak a lánnyal egy kis előjáték nem árt merthát miért ne ;) Szóval összegezve egy nem túl hosszú de érzéki kaland ha ügyesen csinálja a két fél.

18/F

2011. febr. 23. 21:34
 8/11 anonim válasza:
75%

első válaszoló vagyok.

Nem értem hogy miért baj ez hogy 13 éves volt akkor a barátnőm,régóta eggyütt voltunk,mindennél jobban szerettük egymást.

2011. febr. 23. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
"Kedves" első válaszoló! TE CSÍRA, NA NE PRÓBÁLD MÁR MEG NEKEM BEMESÉLNI, HOGY13 ÉVESEN... KÉSZ RÖHEJ! ÉN IS IRTAM SOK MARHASÁGOT AZ OLDALRA, DE EZ MÁR SOK XD
2011. febr. 26. 23:57
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Hogy mire számítok?? EGY kiadós dugásra :P
2011. febr. 27. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!