Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A Barátnőm szadista de én nem! Nekem teljesen normális a szexualitásom. Elhagyni sem akarom, mert ő az első olyan nő aki a partnerem a mindennapokban, nempedig rajtam csüngő vérszívó. Ráadásul még szép is, de amit akar az nekem SOK!
Nem megyek bele a részletekbe mire vágyik, csak 3 mondatban foglalom össze:
El akar verni és taknyos kisgyerekként akar kezelni.
Meg akar dugni egy műizével.
Be akar pelenkázni...
A hétvégén beszélgettünk erről és rendkívül elment a kedvem az egésztől. Persze nem 10 perces beszélgetés volt, hanem sokkal komolyabb arról, hogy mi az ami őt kielégíti és mi az amit nem kap meg tőlem és ez csak a jéghegy csúcsa. Ő is szeret engem és ezért beszélgetett el velem. Mit tegyek? A megdugáson kívül még lehet belemennék, de az nekem borzalmas lenne hogy a belembe dugjanak valamit :S
30/f
A barátnőddel sincs minden rendben...
Én a helyedben nem erőltetném a dolgot, mert keserű szájízzel fogtok szakítani a végén. Keress inkább egy hozzád illő csajt. 33N
Itt mutatkozik meg, hogy a sok női "nem"-leges válaszok mögött a valóságban mégis vannak érdekes gondolkodású nők...
Ne menj bele, ismételten beszéljétek meg a dolgot. Vezesse le a vágyát mással a barátnőd (sport, boxzsák, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!