Azt szeretném, ha Bellatrix megkínozna, Liara pedig megölelne. Ez normális?
Bellatrix Lestrange a Harry Potterből:
Liara T'Soni a Mass Effectből:
Veletek előfordult már, hogy szerelmesek lettetek kitalált/fikcionális személyekbe? Szerintetek ez normális?
18/L/L
Teljesen normális. Bár az utóbbit nem ismerem, Bellatrix óriási karakter. :)
*u.i.: respect, amiért felvállalod*
Szerintem is normalis :3
Kicsit aranyosnak is talalom ahogy rajongsz ertuk :p
17/L/L
3-as, az első femshepem összejött Garrusszal ME2-ben, de csak azért, mert az első részben senkivel sem románcolt, Jack-kel pedig nem lehetett. Illetve Garrus az egyik legnagyobb arc az egész trilógiában.
4-es, köszi. Bellát imádom már jórégóta. Azért kedveltem meg legfőképp, mert van pár hasonlóság köztünk (szélsőségesség, szadizmus, bár nekem nem olyan súlyos fokú, és én mazochista is vagyok).
5-ös, azért nem csak fikcionális karaktereket szeretek. :)
Az a baj, hogy azok a nők, lányok, akiket szeretek, szinte mind egy szálig heterók. Egyszer volt kapcsolatom egy pánszex, poli lánnyal, de ő meg nagyon távol élt (több ezer km), élőben nem is találkoztunk. :(
6-os, köszi. :)
5os vagyok: aterzem xD nekem is csak tavkapcs jutott (eddig), de en inkabb leszbikusok kozott keresek.. Csak hat.. Nem egyszeru :D
*nincs olyan hogy hetero, csak makacs ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!