Az normális dolog, hogy engem az órák nyűgöznek le?
Figyelt kérdés
Programtervező informatikus végzettségem van, de régebbi mechanikus órákkal is szívesen foglalkozok akár délelőttől szinte késő estig. Továbbá a szobám falán egy közel fél méteres falióra van, amely nem ilyen ketyegve járós, hanem egyetenletesen megy körbe a mutató és valahogy számomra ez kifejezetten nyugtató hatással van.
Nektek is van ilyen érdekes érdeklődési körötök?
2015. márc. 29. 20:54
1/6 anonim válasza:
Én szeretem a sífelvonókat és a villamosokat, tulajdonképpen a működési elvükön és kialakításukon gondolkodom sokszor.
2015. márc. 29. 21:01
2/6 anonim válasza:
En is szeretem a régi órákat, de sajnos az egyéb régiséget is (már-már betegesen).
2015. márc. 29. 21:22
3/6 anonim válasza:
Gyerekkoromban teljesen lenyűgözött a kilincs:D Úgy gondoltam, hogy milyen zseniális ember lehetett a feltalálója, és ha belegondolsz mindenhova eljutott a találmánya.
2015. márc. 29. 21:24
4/6 anonim válasza:
Igen, sokan vagyunk igy az orakkal, de vilagszerte. Nekem is van par felhuzos analog, foleg regebbiek a 60-as evektol a 80- as evekig. Ha kulfoldre megyek nagyneha, ha tehetem beterek egy bolhapiacra, igy talaltam mar Londonban pl. Egy Bentley-t is. Na nem a Breitling felet, hanem egy masik gyartotol, potom10 fontert. A mai napig pontos.
De szeretem az orosz orakat is. Most 80-as evek beli digitalis orakat keresgelek, eleg olcsok a piacokon, es egy tisztitas, elemcsere utan kitunoen megy a legtobb. Hiaba, hong-kongi szerkezetek, nem kinai.
2015. márc. 29. 22:03
5/6 anonim válasza:
Régen engem is lenyűgözött az az apró összetett fogaskerék rendszer, de sosem merültem bele, mert nem a mechanika irányába akarok fejlődni, hanem a virtuális dolgok foglalkoztatnak jobban, pl programozás.
2015. márc. 30. 01:20
6/6 anonim válasza:
Én imádok mindent, ami fém és/vagy csillog és/vagy hegyes, éles, szúrós tárgy. Ékszerek, csavarok, kulcsok, csavarhúzók, kések, tőrök, kard, buzogány, szerelőszerszámok, fegyverek, kínzóeszközök. Valamikor az is vonzza a szememet, ha ezek a tárgyak rozsdásak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!