Normális az idősebb kollega iránti már-már túlzott rajongás? Mi az a pont, amikor már nem normális a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb kollega az ellenkező nemből, szülőm lehetne. Nagyon becsülöm, tisztelem, és mondhatni szeretem mint embert, és felnézek rá, mint szakember (és mint ember is). A munkát tekintve szeretném én is egyszer olyan jól végezni a munkámat, ahogy ő csinálja, mint ember pedig azt kívánom, bárcsak ilyen párt találnék magamnak, mint ő, természetesen az én korosztályomban. Ez normális?
23/L
2015. jan. 25. 13:16
1/9 anonim válasza:
Ha elkezded kinyomtatni a fényképeit, és kitapétázod vele a szobád, akkor kezdj el gondolkozni, de szerintem ez még teljesen rendben van.
2/9 anonim válasza:
Lány haverom is így gondolt az egyik tanárra. Végül mégis alá került, pedig felesége is gyerekei is voltak. A lány pedig nagyon prűd.
3/9 anonim válasza:
Az embernek kell tudnia a pozitív, összekeveredő érzelmeit egymástól különválasztani.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom,engem nem érdekelnek az idősebbek,s az sem érdekel,hogy hogy dolgozik,csak az,hogy ne beszéljen ki a hátam mögött,s ne legyen szemét.Egy kollegára,meg amúgy sem tudnék igy felnézni,csak egy családtagomra.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok prűd, és ha ez az ember olyan lenne, aki kihasználja, hogy én kedvelem (különösebben szerintem nem tudja, ugyanúgy viselkedem vele, mint a többi kollegával), akkor már nem is az lenne, akit kedvelek. Nem véletlenül tisztelem és becsülöm, azért mert nem olyan, mint amilyennek például te is képzeled.
2015. jan. 25. 13:40
6/9 anonim válasza:
Amugy van családja?Nem tudhatod milyen a magáneletben.Lehet munkahelyen normalis de nem tudhatod milyen a magánéletben.A munkahelyén mindenki másnak mutatja magát..Lehet akármilyen,ha apám lehetne.A saját korosztalyommal ertem meg magam a legjobban.Más korosztaly más világ.
7/9 anonim válasza:
Hát nem csodálom,hogy egy felnőtt komoly rendes férfi tetszik,a sok bakelit kiscsávó helyett.
Akár 45 körüli is lehet,abban a korban vannak jó pasik.
8/9 anonim válasza:
És a negyvenes nők akkor ássàk el magukat?Hàt aki apám lehetne azzal nem tudnék kezdeni,öreg,nem bulizós.Szerintem mindenki kezdjen a korosztályával.Persze megy a hőbörgés ha egy nő fiatalabb pasival kavar de ha egy nö egy vénnel kavar akkor minden oké.Az az igazi ......a.
9/9 anonim válasza:
Igen,mondom ezt anyám nevében aki emiatt nem talál párt,pedig jól tartja magát nincs elhízva igényes,fiatalabbnak néz ki a koránál.Egyszer beszélgetett egy korabeli pasival,aki elmondta hogy a csajt akit kitart hamarosan dobni fogja mert megunta a kis ostoba libàt.Makd ha megnyugodott keres magának egy normális korabeli nőt.Eltartja a csajt de a csaj miután szakit vele a pali ,köteles visszaadni minden ékszert amit kapott a pasitól meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!