Szerintetek normális az anyám?
Figyelt kérdés
Azért üvöltözik velem,és el akar küldeni a gyárba dolgozni,mert a mai napon elaludtam,nem keltem fel az ébresztőre,és nem mentem iskolába.Most hazajött a munkahelyéről és ordibál a felelősségről meg hogy mekkora egy szar ember vagyok.(amúgy 19 éves vagyok)és még érzem,hogy napokig fog menni ez a vita...2015. márc. 31. 15:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak nem akarja, hogy ilyen lazán vegyed a sulit, és csak azért ne menj be, mert elaludtál. Elvégre utána még bemehettél volna, csak lemaradtál volna az első pár óráról.
De amúgy nem normális, hogy emiatt gyárba akar küldeni, és emiatt szar embernek nevez.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Amúgy busszal szoktam menni,és így csak maximum utolsó kettő órára értem volna be.
2015. márc. 31. 15:47
3/5 anonim válasza:
Hiába küldene a gyárba, onnan kirúgnának ha gyakran elkésnél.
Amúgy csörgőóra, telefon, tamtamdob nincs? :-))))))))))
4/5 A kérdező kommentje:
A telefonom szokott ébreszteni,de ma valahogy nem hallottam...
2015. márc. 31. 15:53
5/5 anonim válasza:
Kell egy jó kis ébresztőóra, ami addig csipog, míg fel nem kelsz, olyan idegesítő a hangja, hogy arra felébredsz, csak jó messzire kell tenni az ágytól, hogy ne tudd félálomban elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!