Dumph98 kérdése:
Szerintetek az normalis ha az anyam leordibal es elvon egy csomo dolgot, majd az igerteket is visszavonja mert megettem a pörköltöt?
Figyelt kérdés
Igen valoban mondta, hogy megszeretné kostolni, de viszont csipős volt amit ő egyenesen nem szeret. Na nem ez a lényeg, hanem az hogy az ő mérlegelési elve szerint, ha megettem a pörköltöt egyenlő azzal , hogy azokat az ugyeket amik szuksegesek a tanulashoz intezzem en, nemgond ezzel meg megbirkozok, de ott a nagyobbik baj, hogy épp csinálom a jogositvanyt. Es aztmondta h a hozza szukseges papirokat adjam oda neki mert o elrakja.. igen most kidobalta az asztalomra a papirokat, de vagy 2 vezetesi tanfolyam kifizeteset igazolo papirt kidobott amit nekem fel kell mutatnom majd..2015. márc. 30. 15:52
2/7 anonim válasza:
szerintem nem csak a pörkölt miatt mérges rád, ez inkább csak egy morzsa volt amibe bele tudott kapaszkodni hogy visszaadjon neked egy korábbi sérelmet...ami amúgy nem azt mutatja hogy anyád igazán szeretne...bocs de kívülről ez ilyennek látszik
3/7 anonim válasza:
.D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D ;D
4/7 A kérdező kommentje:
Épp, hogy a munkahelyen idegesitik es az elmult napokban en halgattam meg a gondjait es beszéltem vele... tegnap epp mondta h ram nem haragszik de tesomra viszont igen. Nem tudon, de szerintem megint a minkahelyi vagy mas gondjat/idegesseget rajtam vezeti le... mar korabban is vezetett le rajtam feszultseget. Ajanlottam neki,hogy akkor menjunk el pschiologushoz es beszelgessunk elotte, mert ha ketten vagyunk akkor sem kepes elismerni h nem volt igaza ha az nyilvan valo. Csaladtag mar szalt be a beszelgeetesbe des nekem adott igazat, de neki ez sem szamitott kereste a kifogasoka.az ajanlatom is vissza utasitotta nem jon el velem csak azt felelte,hogy nekem kene egyedul jarni... viszont nem tudom valtozna e a velemenye ha szakember gondolatait is hallana...
2015. márc. 30. 16:24
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy az a baj, hogy te a gyereke vagy és tőled nem akarja elfogadni akár a pszichológusi segítséget, akár azt, hogy neked legyen igazad. Lehet, ha más mondaná neki ezeket, akkor jobban elfogadná.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) meg annyit szeretnek kerdezni, hogy ti mit csinalnatok a helyemben?
2015. márc. 30. 18:43
7/7 anonim válasza:
Megdézsmálod a pörköltöt aztán még te akarsz privilégiumokat? Hát hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!