Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? A Barátnőm szadist...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A Barátnőm szadista de én nem! Nekem teljesen normális a szexualitásom. Elhagyni sem akarom, mert ő az első olyan nő aki a partnerem a mindennapokban, nempedig rajtam csüngő vérszívó. Ráadásul még szép is, de amit akar az nekem SOK!

Figyelt kérdés

Nem megyek bele a részletekbe mire vágyik, csak 3 mondatban foglalom össze:

El akar verni és taknyos kisgyerekként akar kezelni.

Meg akar dugni egy műizével.

Be akar pelenkázni...

A hétvégén beszélgettünk erről és rendkívül elment a kedvem az egésztől. Persze nem 10 perces beszélgetés volt, hanem sokkal komolyabb arról, hogy mi az ami őt kielégíti és mi az amit nem kap meg tőlem és ez csak a jéghegy csúcsa. Ő is szeret engem és ezért beszélgetett el velem. Mit tegyek? A megdugáson kívül még lehet belemennék, de az nekem borzalmas lenne hogy a belembe dugjanak valamit :S

30/f

2018. jan. 31. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kamu?
2018. aug. 5. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondhatsz nemet is pl.. Viszont ha neki ezek a vágyai, akkor egy idő múlva ezeket egyre inkább ki szeretné majd élni és ha nem veled, akkor ez mással fog megtörténni.
2021. jan. 24. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Öhmmm... most dicsekedsz vagy panaszkodsz? Sokan irigykednek rád azt hiszem :) Fura az élet, hogy aki ilyesmire vágyik annak "normális" jut, és fordítva.

Igazából hosszú távon a megoldás, hogy megszoksz vagy megszöksz.. ha nem elégíted ki az igényeit a barátnődnek, akkor ezeket máshol fogja keresni, ez tök egyértelmű, tehát vagy váltasz (és megadod nekem a számát :P :))) vagy pedig - esetleg lehet ez a jobb megoldás - elkezditek kicsiben a dolgot. Bevállalsz pár kis fenekelést és hasonlót, amivel még együtt tudsz élni és még az is lehet, hogy rákapsz az ízére.. hidd el rá lehet :)))

Sok sikert a megoldáshoz!

2021. márc. 7. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül? Szakítottatok?
2022. aug. 6. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, én a helyedben közöltem volna vele, hogy oké, akkor én meg cserébe óránként 3-szor bele fogok élvezni a puncijába; esti órákban meg még plusz egyszer.

Kíváncsi lettem volna a reakciójára, nézett volna a buta arcával, hogy "öööö... ja!" - Igen, ja, visszanyal a fagyi. ;)

márc. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!