Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttléten ezzel ugye igazán levehetem a lábáról?
Szóval, 25 éves srác vagyok, és ha minden igaz, akkor most hétvégén elvesztem a szüzességem végre egy már előre lefoglalt hotelszobában.
Mivel a nők szeretik a férfiasságot az ágyban is, arra gondoltam, hogy egy kicsit meglepem a csajt egy sajátos performance-szal, hogy ne legyen olyan uncsi "fogom-dugom"-féle az együttlét: míg ő a fürdőben babrál majd, addig én beöltözök Batmannek, és mikor meglát engem akkor rohanok egy kört a szobában, mintha épp repülve igyekeznék megmenteni a világot, majd megállok előtte, és azt mondom, hogy "Batman! A legerősebb férfi kerek-e bolygón Gotham megmentése után vajon be tudja-e venni e csodás hölgy izzó várkastélyát?" Ezután fogom magam és "rárepülök" a csajra, mialatt ő természetesen majd kihámoz engem a jelmezből.
Na, szerintetek ugye igazán kreatív vagyok?
Az jó ha szellemes vagy, csak ne legyen erőltetett. Így első hallásra soknak tűnik, képzeld el pontosan magad előtt a helyzetet. Mitől lessze ez vicces és nem nevetséges?
Ha tetszik a szerepesdi akkor szerezz neki egy macskanő jellmezt és akaszd fel a zuhanyzóban utalásként, hogy vegye fel, de a körberöpködés az kicsit olyan óvodásan hat.
Vannak jó beöltözős bulik ahova elmehettek majd és megcsillogtathatod a jelmezkészítő tehetségedet és ott el lehet kettesben ilyen poénokat sütni, de nem hiszem, hogy fokozná az intimitást.
szerintem elsőre ez azért durván erős... egy új partnerrel mindig különleges az együttlét, és a nők nem arra akarnak emlékezni, h na ez jó nagy idióta volt. A sokadik alkalomnál lehet, hogy poénos lenne, de elsőre én a helyedben ezt nem játszanám meg.
25L
Az elején azt hittem, hogy komoly, jót nevettem.
Ha tévedek, és tényleg komoly a kérdés, akkor kérlek juttassd el nekem videó formátumban! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!