Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttléten ezzel ugye igazán levehetem a lábáról?
Szóval, 25 éves srác vagyok, és ha minden igaz, akkor most hétvégén elvesztem a szüzességem végre egy már előre lefoglalt hotelszobában.
Mivel a nők szeretik a férfiasságot az ágyban is, arra gondoltam, hogy egy kicsit meglepem a csajt egy sajátos performance-szal, hogy ne legyen olyan uncsi "fogom-dugom"-féle az együttlét: míg ő a fürdőben babrál majd, addig én beöltözök Batmannek, és mikor meglát engem akkor rohanok egy kört a szobában, mintha épp repülve igyekeznék megmenteni a világot, majd megállok előtte, és azt mondom, hogy "Batman! A legerősebb férfi kerek-e bolygón Gotham megmentése után vajon be tudja-e venni e csodás hölgy izzó várkastélyát?" Ezután fogom magam és "rárepülök" a csajra, mialatt ő természetesen majd kihámoz engem a jelmezből.
Na, szerintetek ugye igazán kreatív vagyok?
Bocsi, hogy bunkónak fogok tűnni, de nem csodálom, hogy ennyi idősen is szűz vagy.
Bár gondolom ez az egész poén ami nem rossz, de írtak itt már jobbat is, úgyhogy próbálkozz még.
Ha meg nem az akkor csúnyán eltévedtél a romantika és a szexualitás erdejében.
Ajjajj, nagy a baj :) Valószínűleg fognám a cuccom és sietve távoznék egy ilyentől, hacsak nem prosti vagyok és ezért fizetnek...
Szerintem ezt ne csináld! Pláne első együttlétnél úgy, hogy te szűz vagy ráadásul.
Még szűz vagy, egyszer se dugtál, de már színt kell vinni bele? Talán a sex nem elég izgalom? :D
De szerintem jó otlet, probáld meg.
Majd írj, hogy mennyire tetszett a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!