Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még lehetek hetero, hogy undorodom a pénisztől? 19L
Hát én nem értek egyet az eddigiekkel. És teljesen meg vagyok győződve, hogy a férfiak 90%-a is elkerülné azt a nőt, aki úgy fogalmaz, hogy "undorodom a pénisztől". :D Persze, a gyakorikerdesek mindig egy másik dimenzió, itt máshogy működik az élet, de ha undorodsz bármitől, ami a párodnak része és ráadásul szexualitáshoz tartozik, akkor ne csodálkozz majd, ha problémáid lesznek.
Egy normális pár azért szexel, mert kívánja egymást, na most ha neked csak "a behatolással nincsen problémád" akkor kvázi önző dugásra fogod felhasználni a pasit, akinek ezt se tudod viszonozni. És ezt most úgy mondom, hogy lehet hogy itt írnak mindent neked amit olvasni szeretnél, de a való életben biztos hogy problémád lesz belőle, mert nincs az az ember akinek jó, ha szégyellnie kell magát és a vonzódása viszonzatlan.
Még fiatal vagy, 19 évesen én szem szerettem szopni.
Ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!