Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tegnap egy hármas alkalmával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap egy hármas alkalmával kiderült, hogy nem undorodom a pénisztől. Ezekszerint biszex vagyok? (23/F)

Figyelt kérdés

tegnap egy haverommal felmentünk egy prostihoz.. kicsit dugjuk, aztán cumizza a havert, közben én odamegyek a csaj mellé, taperolom, próbálok smárolni vele..

egyszercsak megkérdi, hogy nem zavar-e, hogy úgy smárol h előtte a haverom farka volt a szájában.. mert másokat zavarni szokta.. mondom engem nem (különben is óvszer volt rajtunk).

erre megkérdi, h kipróbálnám-e, milyen érzés sz . pni? így heccelve persze. kicsit cserélnék-e vele, mert szomjas. de így viccből. de azért néz rám így perverzen, közben én meg iszonyat felizgulva. én meg valamiért meg felnéztem a haveromra, h mit szólna... de nem is értem miért. nem izgatott fel, csak a csaj miatt.. na innentől viszont eldőlt a dolog...

haverom mondta OK ha erre vágyom de viszonozni nem fogja.. a csaj már vigyorog ezerrel.. szóval nincs mese bevettem a számba.. persze a csaj "segített" mindenben (kb betolta számba).. egy kicsit fura volt az egész. nem éreztem undort, vagy kellemetlenséget. elkezdtem mozogni, hirtelen már arra gondoltam, én mit élveznék, h kéne csinálni. fejben már elég máshol voltam, az extázis szélén. de egyszercsak, urrá lett rajtam a pánik, meg a hihetetlen szégyen, de azt se tudom miért, és gyorsan abbahagytam.

azért az akció többi része még izgalmas volt. miután végeztünk, és lehiggadtunk, akkor szégyelltem el magam még jobban.

nem is akartam a haverom szemébe nézni. mondtam, erről nem beszélünk senkinek. azt mondja, semmi gond nincs ezzel, de többet nem akar tőlem. mondom basszus, máris azt hiszi rólam, h meleg vagyok, pedig csak 2 percre kipróbáltam a dolgot. de mostmár én se tudom? ha full hetero lennék, biztos nem mentem volna bele, még akkor se ha már extra felizgult állapotban voltam, nem?

2017. nov. 11. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
A farok egy isteni jó dolog. Sokan szeretik.
2017. nov. 11. 21:21
 2/14 anonim válasza:
100%
Hát nem tudom mi lesz ebből a barátságból.:D
2017. nov. 11. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
😄😄 biszex vagy, igen. De nincs ezzel baj. :)
2017. nov. 11. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszett ez a történet, sőt kicsit fel is izgatott! :)

23N

2017. nov. 11. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A Kérdés már át is kerűlt biszex kategóriába! :)
2017. nov. 11. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aggódsz ahelyett hogy örülnél neki. legközelebb megspóroljátok a prostit.
2017. nov. 11. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm erre felizgultam amúgy nekem ugyan ez volt csak fordítva én lány vagyok és lánnyal csináltam ezt csaj én nem szégyelltem magam 19l
2017. nov. 11. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

7-es

Nekem meg a te sztoridtól áll mint a cövek. Mindenki mást szeret :D

2017. nov. 11. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed van arra, hogy biszex vagy, bár ez az első eset volt, hogy cumiztál.

Áll a farkam a történetedtől.

2017. nov. 12. 08:20
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

A Te történeted is farokmerevítő.

2017. nov. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!