Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekszerint tényleg biszex vagyok? :D
Figyelt kérdés
Kitöltöttem egy tesztet (Kinsey teszt).A skálán közép mezőbe voltam pont.Eddig is nagyon jól tudtam ,h vannak nem kismértékű hajlamaim. Akkor most már kijelenthetem (magamnak),h Biszex vagyok ?2015. jún. 8. 19:23
2/7 A kérdező kommentje:
L :)ennek mi az előnye ? Hátránya?
2015. jún. 8. 19:33
3/7 anonim válasza:
Elhamarkodott lenne egy teszt alapján ezt kideríteni. Főleg, ha jól emlékszem írják is, hogy nem teljesen pontos.
Mindenesetre foglalkozz a témával, ismerkedj lányokkal, biszex v. leszbikkel, és kiderül, hogy mit szeretnél.
4/7 anonim válasza:
"Elhamarkodott lenne ezt egy teszt alapján kijelenteni"*
Előző voltam, javítottam.
5/7 anonim válasza:
a Kinsey-teszt azét hagy némi kívánni valót magaután.
nagyon álltalánósit, jó benne,hogy nem csak "fekete vagy fehér" lehetőséget ad.
de szerintem csak azután aposztrofáld magad,hogy kiélted a hajlamaid,és tényleg tudod,hogy mi merre hány méter.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak nekem naggyon kevés tényleg nagyon kevés lány tetszik vagy jön be söt jobban bejönnek a 20 föltöttiek
2015. jún. 9. 15:26
7/7 anonim válasza:
21 vagyok :D de mondjuk úgyis a az ország másik felében vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!