Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekszerint biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretem a leszbikus témájú filmeket, a sorozatokban a leszbikus mellékszálakat. Gondoltam már arra, hogy lánnyal járjak, vagyis elképzeltem, hogy milyen lenne.(Ebben az egyetlen probléma az volt, hogy nem tudnék barátnőt szerezni.) Szerintetek biszexuális vagyok? És most mit tegyek?
15L
2011. ápr. 16. 09:34
1/10 anonim válasza:
Vagy az, vagy csak kíváncsi.
Akárhogy is, nézelődj, kutakodj, és ha alkalom adódik, próbáld ki lánnyal is, és akkor majd eldöntheted, hogy valóban tetszik-e ez a verzió is.
És ha valóban ez a helyzet, akkor annál nagyobb szabadságod lesz párválasztás terén. :)
2/10 A kérdező kommentje:
De az életemben soha nem adódik ilyen alkalom :/:D
2011. ápr. 16. 09:41
3/10 anonim válasza:
ugyan .... alkalom mindig adódik !!!
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy még túl fiatal vagyok egy 'ilyen' kapcsolathoz :)
2011. ápr. 16. 09:52
5/10 anonim válasza:
Szerintem is csak kamaszkori kíváncsiság.
6/10 anonim válasza:
A net a barátod, kedves kérdező, ha hasonló érdeklődésű lányokat keresel. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
De nem tudom, hogy hol találhatnék ilyesmi gondolkodású embert :/:) na mindegy.
2011. ápr. 16. 13:23
8/10 anonim válasza:
Ez nem biszexuális tulajdonság, mert minden kamasz, akár fiú, akár leány, kíváncsi a körülötte élő többi emberre. Ez a természetes fejlődési folyamat része. Felnőtt korig, 20 - 22 éves korig természetes dolog az ilyen irányú érdeklődés is. Nagy butaság ebből bármilyen negatív következtetésre jutni. Mindenkinek lehetnek ebben a korban ilyen fajta élményei, de ez semmiféle rossz hatással nem lesz a normális életre felnőtt korban. Éppen ellenkezőleg, erősíteni fogja a nemi identitást. Légy nyugodt, és szép napot kívánok.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, neked is szép napot.
2011. ápr. 18. 14:36
10/10 anonim válasza:
miért lenne negatív következtetés az is, ha netán homosex ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!