Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel szabad kelteni a másikat csakazért, mert nekem szex kell? (én vagyok a lány)
Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 08:37
11/15 anonim válasza:
akkor tapasztalat:
engem próbált már barátnőm többször is felkelteni.
Reakció:
1: elküldtem a francba, hogy hagyjon aludni
2: meg se mozdultam
én erre egyáltalán nem emlékeztem reggel.
szóval pasi függő.
12/15 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy én mit tapasztalok, ha a te párod pont az ellenkezőjét kedveli.
13/15 anonim válasza:
Én szerettem, amikor a párom azzal ébresztett az éjszaka közepén, hogy eszeveszetten ráz és közben azt kiabálja, hogy "Most dugj meg!"
14/15 anonim válasza:
Én volatm olyan önző, és nagyon szerette a pasim. Persze, volt, hogy türtőztettem magam, pl.mikor 20 órája volt fent. Akkor hagytam pihizni, aztán reggel ébresztettem kellemesen. Sosem haragudott érte, sőt, igen hálás volt. Sok sikert!
15/15 anonim válasza:
Helyzetfüggő.
Ha pl végigdolgozok nehéz fizikai munkában pár napot akkor ha egyáltalán fel is tudnál kelteni akkor leállítanálak eleinte finoman majd ha az nem megy akkor erélyesebben.
Ha nem lennék nagyon fáradt vagy a következő nem nem lenne valami komolyabba dolog akkor belemennék és mehetne a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!