Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk véleményetekre lennék kiváncsi nektek a legelső szex milyen volt?
Figyelt kérdés
Élveztétek, csinálnátok még egyszer ugyan azzal az emberrel??2018. jan. 22. 09:34
1/13 anonim válasza:
Élveztem, de nem volt egy tűzijáték azért. Az első nagyon ritkán jó. Csináltam még utána többször is vele.
F
2/13 anonim válasza:
Nekem pocsèk.
Ugyanazzal soha többet
Ő börtönben van azóta is
24N
3/13 anonim válasza:
Nagyon rossz volt. Mondjuk en tehetek rola. Halalos szerelmes voltam a fiuba, o belem nem. Kb 5 perc volt az egesz es nem is figyelt ram, egyszeruen beraktra es nehany perc utan el is sult. Szerencsere nem fajt, olyan kis merettel aldotta meg a sors. Verzes volt utana, ahogy szokott lenni, de alig maradt meg a pillanat az emelekezetemben, annyira jelentektelen volt. Tobbszor nem voltam vele.
21
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat ezek szerint nem csak nekem volt az első rossz.
2018. jan. 22. 09:52
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyon jó volt! Többször is csináltuk. f.
6/13 anonim válasza:
Engem nagyon vegyes érzésekkel tölt el az első. A lány tapasztaltabb volt mint én, de nagyon izgult és gátlásos volt előttem. Ő akarta a legjobban a dolgot, de mégis félt mikor elkezdtem volna. Szóval nem akkor történt meg, mint amikor tervbe volt véve. Én addigi alkalomra már kicsit le voltam lombozva és ő ült rám. A stressztől annyira szorított, hogy rendesen már fájt, így csak félig állt fel. Nem az én érdemem volt, mert ő lovagolt rajtam végig és mint mondtam még állni sem álltam annyira, de majdnem belepusztult, annyira ki volt. Azt hittem ott fullad meg, mondta is, hogy álljunk le egy kicsit mert ilyet még nem tapasztalt és még egy órával később is remegett. Kb csak annak tudható be a dolog, hogy annyira vágyott már rám. Szóval érzetre nekem nem volt olyan jó, de így utólag soha többet nem élek át ilyet szerintem, hogy ennyire kívánjon valaki.
7/13 anonim válasza:
Jah, és egy évig voltam vele. 6# voltam
9/13 anonim válasza:
Jó volt...a csaj tapasztalt volt, én nem. Mondjuk mai fejjel elég görcsös és túl koncentrált voltam, de a csaj is élvezte... utána 5 évig voltunk együtt és parádés volt a szex.... Ma már vele nem csinálnám, de kellemes emlék ő maga is.
10/13 anonim válasza:
rossz volt, en szerelmes voltam bele, o nem
betette, kivette ennyi
vereztem nagyon es fajt is nagyon
nem volt jo es soha tobbet nem mennek vissza hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!