Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Fiúk véleményetekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk véleményetekre lennék kiváncsi nektek a legelső szex milyen volt?

Figyelt kérdés
Élveztétek, csinálnátok még egyszer ugyan azzal az emberrel??

2018. jan. 22. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csalódott voltam, 20-25 percig csináltuk, úgy gondolom az elsőre nem rossz, mikor végeztünk azt kérdeztem magamtól, hogy "ennyi?? ezért van mindenki megőrülve?".

Azóta persze változott, de az elsőt nem mondanám számottevőnek.

2018. jan. 22. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Jó volt, szerelmes voltam/vagyok abba akivel megtörtént. Kicsit fájt, de mai napig az egyik legszebb emlékem. Akkor 18 voltam, mai napig együtt vagyunk.

20L

2018. jan. 22. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha több mint 40 év távlatából jól emlékszem, talán még 5 mp-ig is eltartott. :-))

És nem, nem csinálnám még egyszer ugyan azzal a nővel, mert 17 évvel idősebb nálam, tehát ha él még, közel jár a 80-hoz.

2018. jan. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!