Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy miért van ez?
Friss kapcsolat.Pasimmal kb már tízszer szexeltünk. Az első szexnél nagyon sokáig bírta (kb 1 óráig és végig nagyon kemény volt a farka). Most már kb csak 15 percig bírja,anélkül,hogy belém élvezne. A pózokon és az intenzításon nem változtattunk semmit.
Én arra gondolok női fejjel,hogy egyre jobban szeret és egyszerűen nem bírja tovább,de javítsatok ki ha szerintetek nem így lenne.
Köszi előre is a válaszokat:)
Ismered azt a mondást hogy "èppeszű ember nem fut olyan busz után ami már felvette"?
Mostmár nem kell bizonyítani neked mert párszor belèd tette a farkát tehát a saját célját elérte... Majd max egy hónap múlva jöhetsz ide kérdezni hogy
"Hamar elmegy a PASIM" és nem is érdekli hogy nekem is jó legyen, mit tanácsoltok"
Istenem de naiv vagy "azér' mer' egyre jobban szeret" :D :D :D (a ":D" ből azért raktam hármat hogy lásd: nagyon kinevetlek épp)
Úgy értette a kérdező, hogy csak 15 percig bírja aztán elmegy. A puncijába nyilván.
Tőle kérdezd meg, nem hinném hogy ez lenne az oka, de persze attól még szerethet egyre jobban ;)
Az hogy mar megkapott es nem kell küzdeni érted. De mondjuk érted senki se küzdene XD
Adok fel evet es radun...aztan jön a megcsalas
Szep kis vege lesz
Egyre jobban szeret!
Cukibogyó :DDD
Hát.. nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!