Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

Miért lehet az, hogy nem tudok elélvezni? Se akkor, ha magamnak csinálom (próbáltam többször is, de nem is igazán élveztem), se akkor, ha a barátom csinálja a kezével (régóta vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le).Egyszer volt olyan, amikor a barátom a kezével csinálta, hogy éreztem, hogy kezd jó érzés lenni. pont jól ért hozzá a keze a csiklómhoz, miközben ujjazott, de utána elmúlt az érzés.

Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, hogy menjen.

21/L

2018. jan. 20. 18:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Hát kedves kérdező ebből semmi nem lesz, a leírtak alapján.

Nem illetek össze, ez a lényeg.

Ennyi görcsölés után, felejtsd el.

Majd jö még az életedben millió és egypasi, akkkel jó lesz, hidd el.

Minél több rossz élményed lesz az életben, annál jobban értékeled majd az atomjót.

És ez nem csak szexre igaz.

Mondjuk megpróbálhatnád egy nálad sokkal idősebb pasival, akinek élvezet veled játszani, téged kényeztetni, akár önzetlenül. A 20-onéves srácok 80%-a csak biológiailag férfi, működik a farka stb. De nem tud eljuttatni egy nőt szinte az ájulásig, na mindegy.

2018. márc. 22. 05:05
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nem gondolom azonban, hogy emiatt azonnal ki kéne jelenteni, hogy nem illünk össze. Mindketten szüzek vagyunk, nincs tapasztalatunk, együtt fedezzük fel a dolgokat. Pont azért tettem fel a kérdést, hogy megoldást találhassunk a problámára. Nem azonnal a szakítás a megoldás..

2018. márc. 23. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!