Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud elélvezni így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elélvezni így?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka annak, hogy a barátom nem tud elélvezni, amikor a számmal kényeztetem? Nem olyan régóta csinálunk szexuális dolgokat is a kapcsolatunkban (nem feküdtünk még le), de amióta igen, azóta én nagyon próbálkozok, hogy el tudjon élvezni így, de sose sikerül. Azt mondja, hogy élvezi, és látom is rajta, de arra nem elég, hogy el tudjon élvezni tőle. Azt mondja, hoy őt ez nem zavarja, de engem igen. Szeretném, ha el tudna élvezni miattam. Mit kéne tennem, hogy sikerüljön?

21/L

2018. jan. 13. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
semmit se tudsz,vannak ilyen selejtes pasik akiknek soha nem megy.szokd meg.
2018. jan. 13. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
"Mit kéne tennem, hogy sikerüljön? " Nagyon jo kérdés, de mi azt sem tudjuk, hogy most mit teszel vele? (számmal kényeztetem) azért nem egy leirás, de azért mi mondjuk meg a tutit!
2018. jan. 13. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég friss pár lehettek. Biztosan ő is feszült, valószínűleg izgul, csak ezt fél bevallani előtted (nem is fogja, mert férfiből van). Hagynod kellene egy kis időt, hogy megerősödjön köztetek a bizalom, és egyelőre örüljetek annak, ami van. El fog majd élvezni idővel. Egyébként pedig ne kudarcként fogd fel, hanem egy érdekes és izgalmas feladatként - fedezd fel, hogy mi az, amibe beleremeg.
2018. jan. 13. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
Figyelj, nekem sem tudta egy lány sem elérni, hogy szopás közben elmenjek. Pedig ujjazott is közben... és elég profi volt a csaj, de még közel sem jártam ahhoz, hogy elmenjek.
2018. jan. 13. 16:42
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
Az én exemnek előttem volt 2-3 komoly kapcsolata. Azt mondta, ő nem tud sz.pás közben elélvezni. Én ezt kihívásnak vettem, sikerült is. De ehhez nem fog tudni senki leírást adni, ezt nektek kell kitapasztalni.
2018. jan. 13. 17:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Az én párom sem tud elmenni oráltol, max ha kézzel is rásegítek, de inkább csak kéz által tud elmenni, pedig az orált jobban szereti saját elmondása szerint. Nem tudom, vannak ilyen pasik. :D Emiatt ne idegeskedj, mi is másfél éve vagyunk együtt, majd elmeyg ha szexeltek. :D
2018. jan. 13. 18:29
 7/17 A kérdező kommentje:

Régóta együtt vagyunk (majdnem másfél éve), szóval a bizalom megvan, de még csak nemrég kezdtünk szexuális dolgokat csinálni.

Amit most csinálok, az az, hogy kézzel és szájjal egyszerre izgatom, de nem tudom, hogy mit hogyan kéne pontosan csinálnom, hogy jó legyen neki. Figyelek a reakcióira közben meg minden, de nem tudom, nem vagyok tapasztalt.

2018. jan. 13. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Kommunikáljatok.
2018. jan. 14. 08:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Kommunikálunk. De azt mondja, hogy ő se tudja, hogy mi kéne ahhoz, hogy el tudjon élvezni így.
2018. jan. 14. 10:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg simogatni is a testèt ne csak a rèpám járjon az eszed attól hogy áll neki nem biztos hogy rohadtul fel is van izgulva.elèg ideig van a szádba a rèpa? Nagyon nehezen hiszem el hogy nem tudna elèlvezni valamit akkor rosszul csinálsz. De nem igazán tudok láthatatlanba segíteni ezt együtt kell megoldanotok a barátoddal .
2018. jan. 15. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!