Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van az, hogyha férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niceszisz kérdése:

Miert van az, hogyha férfival szeretkezek, nem tudok elélvezni, azonban ha magamnak csinálom, könnyen elélvezek!?

Figyelt kérdés
26/nő soha nem tudtam még férfival elélvezni.

2017. dec. 13. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert te úgy csinálod, ahogy neked jó, a pasi meg úgy ahogy gondolja, hogy neked jó. Keresd a kettő között a különbséget, aztán mondd el neki is.
2017. dec. 13. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Jó neked, én magamnak se tudom összehozni :D

Nagyon sok nő van így egyébként.

Előjáték közben se megy?

2017. dec. 13. 15:42
 3/17 anonim válasza:
100%

Mármint nem volt még hüvelyi orgazmusod csak csiklós? Vagy ha a barátod kényezteti a csiklódat, akkor sem élvezed?

Nekem sem volt hüvelyi orgazmusom. Sok nőnek nincs. viszont a barátom utána mindig rásegít csiklóra és azt már nagyon élvezem. Ha egyik sem, akkor az is benne lehet a pakliban, hogy te jobban tudod, hogy mi jó neked, hogyan mozgasd, miket csinálj...te érzed. :) Férfiaknak nehezebb, mert nem tudják, hogy most az jó e neked vagy sem. Beszéld meg a társaddal, hogy csinálja (lejjeb, feljebb, erősebben stb.), hogy el tudj menni. :)

2017. dec. 13. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

NEM kérek farokfotókat, meg ajánlatokat, meg ilyesmiket.... jesszusom.

2017. dec. 13. 15:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen meg nem talalkoztal ezen a teren megfelelö partnerrel.

Legidealisabb esetben, az elsö, szenvedelyes együttlet alkalmaval mindketten egyszerre eleritek a csucsot es levegöert kapkodva szoritjatok egymas felhevült testet... tökeletes az ütem, tökeletes a harmonia es szavak nelkül megertitek egymas igenyeit. Ez eddigi kapcsolataim egy töredekere igaz. Egy jelentös resze eseteben nem volt rossz, söt, volt, ami egeszen jo volt, de idövel jobban egymasra hangolodtunk es megtalaltuk a közös örömszerzes lehetösegeit. A maradekkal (ezt nem emberileg minösitve irom, de most nem jut eszembe megfelelöbb kifejezes. Voltak köztük fantasztikus lanyok - ugyanugy, ahogyan azok közül, akikkel a szenvedelyben egymasra talaltunk, emberileg kevesbbe hozzam illök is) pedig vagy nem is adodott több alkalom vagy lehetöseg vagy egy idö utan fel kellett ismernem, hogy igenyeink tulsagosan különböznek.

Amit tanacsolni tudok, hogy figyelj arra, hogy neked mitöl jo az együttlet, függetlenül az orgazmustol. Es mitöl jo, amikor egyedül vagy. Ezeket igyekezd megelni, atelni. Ha ugy jo, diktald te a tempot es a ritmust. Iranyitsd a partneredet, kommunikalj vele. Hidd el, a legtöbb ferfi nem banja, ha instrukciokat kap, hogy mit tegyen, hogy neked is jo legyen. Aki pedig szemelyes sertesnek veszi, hogy az ö adottsagai es eröteljes lökesei nem elegendöek, hogy sikoltozva ajuldozz az extazistol, azzal nem erdemes foglalkoznod...

2017. dec. 13. 15:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Nekem is küldött valaki képeket a farkáról... jááj neeeee légyszi kíméljetek. Rohadtul nem érdekel!!
2017. dec. 13. 16:38
 7/17 A kérdező kommentje:
Én csak csuklóra tudok elélvezni hüvelyre nem megy még egyedül sem!
2017. dec. 13. 16:40
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Csuklóra? XD Az lehet a baj :)

Amúgy én is azt javaslom, mint a többiek. Mérd fel, neked mitől jó és azt mondd el a másiknak is.

2017. dec. 13. 16:59
 9/17 anonim ***** válasza:
29%
Csuklóra... :D
2017. dec. 13. 17:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Csiklóra. Elírtam bocsánat
2017. dec. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!