Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esik rosszul egy srácnak, ha a lány nem tud elélvezni?
Nem tudtam még elélvezni se petting, se szex közben sajnos.
Szerintem valami korlát van a fejemben..
Nincs most senkim és nem is szeretnék, mert nem akarom, hogy ezt a partnerem magára vegye, viszont szégyellem elmondani is, hogy én nem tudok elélvezni.. Utálom, hogy nem jutok el a csúcsig, pedig azt hittem, hogy ezzel sosem lesz bajom, mert masztinál megy, videóra a leggyorsabban.
20/L
Jesszus 3-as. Kemények vagytok apáddal!
Kérdésre válasz: a legtöbbjüket zavarja, de nem miattad, hanem a saját egoja miatt. Meg kell mondanod, hogy neked hogyan jo, ahogy magadnak sikerül, ugy a pasinak is fog, de mivel rá vagy nagyon feszülve, igy elég nehéz lesz.
Remélem #3 csak trollkodik.
Kérdező, figyi, nagyon zavaró, ha nem tudsz szex közben elélvezni, igen! Viszont szex közben simogatni magadat, azaz gyakorlatilag masztizni egyáltalán nem szégyen, sőt izgató a pasiknak. Bátran játssz magaddal szex közben, és élvezz el. Ez kell a pasiknak (meg neked is, nyilván).
Ha egyedül megy, akkor szimplán rágörcsölsz a szexre.
Neked előbb érzelmi stabilitás kell, egy olyan kapcsolat, ahol tényleg el tudod engedni magad, akkor majd sikerül petting és szex közben is elélvezned.
Én úgy látom, hogy általánosságban véve a nőket jobban bántja, ha a férfi nem élvez el, mint a férfiakat az, ha a nő nem elégül ki.
ÁLTALÁNOSSÁGBAN VÉVE! Mielőtt szétszednétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!