Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire esik rosszul egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esik rosszul egy srácnak, ha a lány nem tud elélvezni?

Figyelt kérdés

Nem tudtam még elélvezni se petting, se szex közben sajnos.

Szerintem valami korlát van a fejemben..

Nincs most senkim és nem is szeretnék, mert nem akarom, hogy ezt a partnerem magára vegye, viszont szégyellem elmondani is, hogy én nem tudok elélvezni.. Utálom, hogy nem jutok el a csúcsig, pedig azt hittem, hogy ezzel sosem lesz bajom, mert masztinál megy, videóra a leggyorsabban.

20/L

2017. dec. 28. 04:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Én rögtön magamban keresném a hibát.
2017. dec. 28. 04:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a srác lelkivilágától függ. Valakit egyáltalán nem érint rosszul, mert az a lényeg, h neki jó legyen. Valakit érzékenyebben érint, de nem a csaj miatt, hanem mert a saját egoját rombolja ezzel. És vannak, akik tényleg törődnek a partnerekkel. De ők nem törődnek bele, addig próbálkoznak, csűrik-csavarják, amíg el nem juttatják a lányt a csúcsra! Én pl addig nem hagyom abba a pettinget, míg a lány el nem ment, utána, második körben már jöhet a dugás is akár. Nem hinném, h bármi baj lenne veled, csak fiatal vagy még, tapasztalatlan, így nem tudod, mit várj a sráctól, ez feszélyez picit, így nehezebb elérned az orgazmust! De nem lehetetlen, csak a partnereid nem voltak elég kitartóak, vagy nem figyeltek rád eléggé! Nem mindenkinek elég ugyanaz a figyelem! Vagy még a kommunikáció is segíthet: elmondod, h mit hogyan szeretnél, esetleg megfogod a partnered kezét, és segítesz neki irányítani, ilyesmi. De egy valamire való pasi el fog tudni juttatni a csúcsra, hidd el, csak ne görcsölj rá!
2017. dec. 28. 04:41
 3/15 anonim válasza:
38%
Nekem nem esne rosszul, mert próbálnék javítani a dolgon amennyire lehet. Ha meg végképp nem menne, akkor átadnám a lányt apunak, neki mindig sikerült eddig. Volt barátnőm csak vele tudott elélvezni, ez persze kicsit zavart, de nem csináltam nagy ügyet belőle, mert engem szeretett igazából. 21/F
2017. dec. 28. 04:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus 3-as. Kemények vagytok apáddal!

Kérdésre válasz: a legtöbbjüket zavarja, de nem miattad, hanem a saját egoja miatt. Meg kell mondanod, hogy neked hogyan jo, ahogy magadnak sikerül, ugy a pasinak is fog, de mivel rá vagy nagyon feszülve, igy elég nehéz lesz.

2017. dec. 28. 06:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Remélem #3 csak trollkodik.

Kérdező, figyi, nagyon zavaró, ha nem tudsz szex közben elélvezni, igen! Viszont szex közben simogatni magadat, azaz gyakorlatilag masztizni egyáltalán nem szégyen, sőt izgató a pasiknak. Bátran játssz magaddal szex közben, és élvezz el. Ez kell a pasiknak (meg neked is, nyilván).

2017. dec. 28. 06:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé rosszul esne. Én, ha megfeszülnék is elérném valahogy, kézzel-lábbal is, hogy élvezkedj. Nincs az az Isten, hogy orgazmus nélkül hsgyjak egy nőt.
2017. dec. 28. 06:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar ilyen baratnom, de egy fel ev utan hatalmasakat elvezett. Turelem kell, es meg kell ismerned a tested, meg elfogadnod. Szal gyakorlas, kitartas.
2017. dec. 28. 07:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül megy, akkor szimplán rágörcsölsz a szexre.

Neked előbb érzelmi stabilitás kell, egy olyan kapcsolat, ahol tényleg el tudod engedni magad, akkor majd sikerül petting és szex közben is elélvezned.

2017. dec. 28. 07:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as nagyon kemény! Elképzelem ahogy reszeli a csajt és egyszer csak ordít ki a szobából: "gyere apu, vedd át, mert nem megy nekem"!!! Persze fiam, megyek ne aggódj! A srác meg kint vár az ajtónál és várja, hogy a nője elélvezzen, utána jól telelövi a kis buksiját. Utána az ajtóban pacsiznak. XD
2017. dec. 28. 08:04
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

Én úgy látom, hogy általánosságban véve a nőket jobban bántja, ha a férfi nem élvez el, mint a férfiakat az, ha a nő nem elégül ki.

ÁLTALÁNOSSÁGBAN VÉVE! Mielőtt szétszednétek...

2017. dec. 28. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!