Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud elélvezni így?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogy a barátom nem tud elélvezni, amikor a számmal kényeztetem? Nem olyan régóta csinálunk szexuális dolgokat is a kapcsolatunkban (nem feküdtünk még le), de amióta igen, azóta én nagyon próbálkozok, hogy el tudjon élvezni így, de sose sikerül. Azt mondja, hogy élvezi, és látom is rajta, de arra nem elég, hogy el tudjon élvezni tőle. Azt mondja, hoy őt ez nem zavarja, de engem igen. Szeretném, ha el tudna élvezni miattam. Mit kéne tennem, hogy sikerüljön?
21/L
2018. jan. 13. 15:24
11/17 anonim válasza:
Próbáld csak szájjal mèg csak ennyit akartam.
12/17 A kérdező kommentje:
Én igyekszem mindent jól csinálni, de ahogy már írtam is, nem vagyok tapasztalt, ő az első barátom és sose csináltam még ilyet korábban.
2018. jan. 15. 18:47
13/17 anonim válasza:
Lagy ajkak,nyal. Probald igy. Ne valts gyakran iranyt, ritmust. Igen, legyen.kisse monoton. Ha erzed hogy utemesebben veszi a levegot kicsit gyorsits. A vegen pedig elvezzen a szadba.
14/17 anonim válasza:
Azért van az okos internet, hogy az ilyen kérdésekre is választ kapjál tedd fel okosan neki a kérdést és csodákat fogsz művelni
15/17 anonim válasza:
Próbáljuk ki hogy az én farkamat el tudod-e cumizással durrantani és akkor majd kiderül hogy esetleg a pasid a béna. :)
16/17 anonim válasza:
Lehet, hogy gátlásai vannak a srácnak. Nekem is így volt, attól féltem, nehogy a szájába élvezzek, és vissza fogtam magam. Nyugtasdd meg, hogy nem félsz a ge.itől,és ahogy mások írták előttem : ne váltogass ütemet, csináld kitartóan, segíts rá kézzel is. Mikor érzed, hogy kezd megfeszülni és remegni a teste,abba ne hagydd ! Erősebben és gyorsabban ! És el fog durranni, és imádni fog Téged !
17/17 A kérdező kommentje:
Iigyekszem mindig ugyanabban az ütemben csinálni.
Próbálkozni fogunk még, remélem, hogy sikerülni fog elélveznie.
2018. jan. 24. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!