Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

Miért lehet az, hogy nem tudok elélvezni? Se akkor, ha magamnak csinálom (próbáltam többször is, de nem is igazán élveztem), se akkor, ha a barátom csinálja a kezével (régóta vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le).Egyszer volt olyan, amikor a barátom a kezével csinálta, hogy éreztem, hogy kezd jó érzés lenni. pont jól ért hozzá a keze a csiklómhoz, miközben ujjazott, de utána elmúlt az érzés.

Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, hogy menjen.

21/L

2018. jan. 20. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rástresszelsz szerintem.
2018. jan. 30. 20:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen, abban nagyon lehet valami, hogy túlságosan rástresszelek. :// De nem tudom, hogy mit kéne csinálnom.
2018. jan. 31. 17:33
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

1. Felejtsd el azt a hülye sikosítót.

2. Izgassanak addig és úgy, hogy rendesen elázzál.

3. Ne görcsölj ezen.

4. Igyatok meg két pohár pezsgőt előtte, ellazít :-)

5. Szerencsétlen párosítás vagytok egymásnak :-)

6. Simogasd el magad, abszolút nyugodt hangulatban egyedül :-) rakjál magad alá két három törülközőt, mert könnyen lehet, hogy egy idő után pisilned kell majd. Na akkor engedj el kisebb spricceket és folytasd a simogatásodat, simán el fogsz így élvezni. Te is meglepődsz majd.

2018. febr. 3. 05:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a baj a síkosítóval. Alapból nem nagyon nedvesedek, szóval elengedhetetlen. Sajnos ha magamnak csinálom, akkor egyáltalán nem izgulok fel.
2018. febr. 3. 16:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a sikosítóval, hogy van :-)

Ha egy lány nem átik el rendesen, annyira, hogy eszébe se jusson a sikosító, ott a partnerrel van a baj, nem a puncival :-)

2018. febr. 5. 07:28
 16/22 A kérdező kommentje:
A legjobb tudomásom szerint vannak olyan nők, akik nem nedvesednek nagyon, bármennyire jó is a partner.
2018. febr. 5. 09:09
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Hááát én még nem találkoztam olyannal, aki nem nedvesedett volna atom módon :-) Se a 20 se az 50 évesek között.

Pedig xxx nőn túl vagyok és nem 1-el kezdődik :-)

2018. febr. 7. 04:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor biztosan velem van a probléma.
2018. febr. 7. 14:24
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
Túl lassan csináljátok. Az ujjazást ugy kell csinálni ahogy a nyulak közösülnek:D de most komolyan probáljárok ki milyen ha nagyon nagyon gyorsan csinálja tuti elélvezel.
2018. febr. 17. 15:32
 20/22 A kérdező kommentje:
Azóta is próbálkoztunk, de nem sikerült. Az a jó érzés megint megvolt egyszer, de aztán elmúlt. :/
2018. febr. 25. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!