Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Miért lehet az, hogy nem tudok elélvezni? Se akkor, ha magamnak csinálom (próbáltam többször is, de nem is igazán élveztem), se akkor, ha a barátom csinálja a kezével (régóta vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le).Egyszer volt olyan, amikor a barátom a kezével csinálta, hogy éreztem, hogy kezd jó érzés lenni. pont jól ért hozzá a keze a csiklómhoz, miközben ujjazott, de utána elmúlt az érzés.
Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, hogy menjen.
21/L
1. Felejtsd el azt a hülye sikosítót.
2. Izgassanak addig és úgy, hogy rendesen elázzál.
3. Ne görcsölj ezen.
4. Igyatok meg két pohár pezsgőt előtte, ellazít :-)
5. Szerencsétlen párosítás vagytok egymásnak :-)
6. Simogasd el magad, abszolút nyugodt hangulatban egyedül :-) rakjál magad alá két három törülközőt, mert könnyen lehet, hogy egy idő után pisilned kell majd. Na akkor engedj el kisebb spricceket és folytasd a simogatásodat, simán el fogsz így élvezni. Te is meglepődsz majd.
Az a baj a sikosítóval, hogy van :-)
Ha egy lány nem átik el rendesen, annyira, hogy eszébe se jusson a sikosító, ott a partnerrel van a baj, nem a puncival :-)
Hááát én még nem találkoztam olyannal, aki nem nedvesedett volna atom módon :-) Se a 20 se az 50 évesek között.
Pedig xxx nőn túl vagyok és nem 1-el kezdődik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!