Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak számomra felfoghatatlan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra felfoghatatlan, hogy hogy lehetne ennyire imádni a szőrös p*ncit?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom/hallom, hogy sokan nem csak, hogy imádják a szőrös női nemi szervet, de egyenesen lehurrogják azt, aki a csupaszra esküszik. Én ugyan nő vagyok, de szerintem nagyon igénytelen, ha egy nő szőrös. Legyen az bajusz, kar, láb, hónalj, nemi szerv, fenék stb. Ha férfi lennék, biztos nem lenne gusztusom ahhoz, hogy egy dzsungelméretű szőrcsomót nyalogassak. Szerintem a higiénia szempontjából is rosszabb a szőrös p*nci. Könnyebben megmaradnak rajta a szagok, legyen az vizelet, izzadság vagy akármi, a menstruációról mem is beszélve. Tudom, hogy vannak alapvető tisztálkodási mechanizmusok, de egy csupasz p*nci szerintem jóval esztétikusabb látvány, amit tisztítani, "karban tartani" is sokkal könnyebb. Szerintem egy nő attól nő igazán, hogy szép, csupasz, sima bőre van. A férfi "dolga", hogy szőrös legyen. Tudom, a szőrös p*nci imádók majd azzal fognak jönni, hogy csak azok szeretik a csupaszt, akik a kislányokra buknak. Ja, ti meg majd nyalás után köhöghetitek fel a torkotokon maradt, szép, hosszú fekete p*nciszőrt. Nagyon guszta... ha a közvélemény szerint ez kislányos, akkor maradok kislány, mint egy ilyen trehány, igénytelen szőrös lény.
2018. jan. 15. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha tudnád mi az a 8. osztályos biológia akkor rájönnél,hogy a szőr azért van "odateremtve",hogy a fertőzéseknek,az izzadással járó baktériumoknak gátat és a hideg hatásainak szabjon és ne betegedjen meg a nemiszerv.

2. Az ember szőrösen is lehet ápolt. A férfiak hogy képesek szőrösen is tisztán maradni? A nők erre miért ne lennének képesek?

3. A punciszőrhöz jobbára alig fog érni a nyelvük,ugyanis a csikló és a kisajkak részén nem nő szőr. Vagy a saját tested se ismered?

4. Eszem megáll,mennyi divatmajmolás megy manapság. Eszerint a logika szerint ha a legjobb barátnőd szőrös lenne,akkor utálnád? Kissé beteges egy felfogás az biztos.

5. Mindenki azt csinál a testével amit akar. Neked ehhez semmi közöd. Vagy nincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni? Sivár világod lehet.

Üdv,egy fiatal lány aki használ szépítkezési cikkeket és mélyen sajnálja a korlátoltságod!

2018. jan. 15. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

“Szerintem egy nő attól nő igazán, hogy szép, csupasz, sima bőre van.”

Értékrended, életszemléleted és intelligenciád egy mondatba sűrítve.

Gratulálok!

2018. jan. 15. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
szoval le lett szolva a csupasz 3,14nad, es most trehany, igenytelen, szoros lenynek hivsz minden not, aki nem szortelenit lent? Sz r az elet, edesem, de inkabb aludj:D
2018. jan. 15. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező, leírom a történetem.

A középiskolában folyamatosan cikiztek, megaláztak az osztálytársaim, gyakran szexuálus témájú szivatásaik célpontjává váltam. Telebeszélték a fejem, hogy milyen csúnya, ostoba, és undorító vagyok. Így 24 éves koromig nem is néztem pasikra, mert úgy gondoltam, nem lenne esélyem náluk. Mielőtt az első együttlétre sor került, leborotváltam a puncim, mert féltem, hogy undorodni fog tőlem.Hiszen telebeszélték a fejem korábban. Hiába tartottam az egészet hülyeségnek, leborotváltam. Hamar kiderült számomra, hogy nem bírja a bőröm, rengeteget szenvedtem a különböző szőrtelenítési technikák miatt, de mivel érzékeny a bőröm, az óvatosság ellenére is sebesedett, pirosodott. A barátom hosszabb ideig külföldön volt, így nem kínoztam magam. Előbb ért haza, és nem készültem, hogy együtt leszünk, nem is akartam engedni, hogy levetkőztessen. Aztán nagyon kínosan éreztem magam a szőr miatt. A barátom azonban nagyon meglepett, örült, hogy nem borotvált, és kérte, hogy többet ne is legyen, nem merte eddig megmondani, hogy ő természetesen szereti. Ezek után sokkal jobbak lettek az együttléteink, mert magabiztosabb lettem. Nekem amúgy nincs bozontos szőrzetem, és szőkésbarna, mint a hajam. Nyalásnál nem zavarja a barátom, egyik kezével egyszerűen elfésüli az útból, és kész. Még sosem nyelt, vagy köpdösött szőrt. Ebddig nem szedtem össze fertőzést sem, panasszal még sosem ketestem el a nőgyógyászt. Szerintem nem ezen múlik az ápotság. 27N

2018. jan. 15. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a nagymamád és azon túl minden női ősöd igénytelen szőrös lény volt... Lehet, hogy anyukád is.
2018. jan. 15. 23:24
 16/18 Doctor Manhattan ***** válasza:
Én sem értem.
2018. jan. 16. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért zavar ez téged?
2018. ápr. 18. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
"ugyanis a csikló és a kisajkak részén nem nő szőr" ... az oké, de nekem a szeméremdombomon alul, a nagyajkaknál, ott teljesen lent igenis van szőr, nem is kevés... ráadásul fekete... marha gusztusos lehet... igazi köpködős. még az a szerencse, hogy nem igénylem a nyalást... a pénisznek meg nem számít.
2023. jún. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!