Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra felfoghatatlan, hogy hogy lehetne ennyire imádni a szőrös p*ncit?
1. Ha tudnád mi az a 8. osztályos biológia akkor rájönnél,hogy a szőr azért van "odateremtve",hogy a fertőzéseknek,az izzadással járó baktériumoknak gátat és a hideg hatásainak szabjon és ne betegedjen meg a nemiszerv.
2. Az ember szőrösen is lehet ápolt. A férfiak hogy képesek szőrösen is tisztán maradni? A nők erre miért ne lennének képesek?
3. A punciszőrhöz jobbára alig fog érni a nyelvük,ugyanis a csikló és a kisajkak részén nem nő szőr. Vagy a saját tested se ismered?
4. Eszem megáll,mennyi divatmajmolás megy manapság. Eszerint a logika szerint ha a legjobb barátnőd szőrös lenne,akkor utálnád? Kissé beteges egy felfogás az biztos.
5. Mindenki azt csinál a testével amit akar. Neked ehhez semmi közöd. Vagy nincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni? Sivár világod lehet.
Üdv,egy fiatal lány aki használ szépítkezési cikkeket és mélyen sajnálja a korlátoltságod!
“Szerintem egy nő attól nő igazán, hogy szép, csupasz, sima bőre van.”
Értékrended, életszemléleted és intelligenciád egy mondatba sűrítve.
Gratulálok!
Kedves kérdező, leírom a történetem.
A középiskolában folyamatosan cikiztek, megaláztak az osztálytársaim, gyakran szexuálus témájú szivatásaik célpontjává váltam. Telebeszélték a fejem, hogy milyen csúnya, ostoba, és undorító vagyok. Így 24 éves koromig nem is néztem pasikra, mert úgy gondoltam, nem lenne esélyem náluk. Mielőtt az első együttlétre sor került, leborotváltam a puncim, mert féltem, hogy undorodni fog tőlem.Hiszen telebeszélték a fejem korábban. Hiába tartottam az egészet hülyeségnek, leborotváltam. Hamar kiderült számomra, hogy nem bírja a bőröm, rengeteget szenvedtem a különböző szőrtelenítési technikák miatt, de mivel érzékeny a bőröm, az óvatosság ellenére is sebesedett, pirosodott. A barátom hosszabb ideig külföldön volt, így nem kínoztam magam. Előbb ért haza, és nem készültem, hogy együtt leszünk, nem is akartam engedni, hogy levetkőztessen. Aztán nagyon kínosan éreztem magam a szőr miatt. A barátom azonban nagyon meglepett, örült, hogy nem borotvált, és kérte, hogy többet ne is legyen, nem merte eddig megmondani, hogy ő természetesen szereti. Ezek után sokkal jobbak lettek az együttléteink, mert magabiztosabb lettem. Nekem amúgy nincs bozontos szőrzetem, és szőkésbarna, mint a hajam. Nyalásnál nem zavarja a barátom, egyik kezével egyszerűen elfésüli az útból, és kész. Még sosem nyelt, vagy köpdösött szőrt. Ebddig nem szedtem össze fertőzést sem, panasszal még sosem ketestem el a nőgyógyászt. Szerintem nem ezen múlik az ápotság. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!