Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Számomra ez felfoghatatlan!...

Számomra ez felfoghatatlan! Mért ne maradhatnék itthon 23 éves létemre 2 napra egyedül, vagyis a barátommal?

Figyelt kérdés
Tudom már nem vagyok kamasz és nem ide kellene kiírnom, de itt biztos sok édesanya van, aki meg tudja magyarázni. Ma holnap elköltözöm és akkor is egyedül leszek a párommal, akkor minek a cirkusz? Azt még fontosnak tartom elmondani, hogy a szüleim 60 évesek elmúltak.

2015. ápr. 22. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Hát, akkor tán el kéne költözni...

De egyébként nyilván egyedül maradhatsz felőlem, hiszen felnőtt ember vagy. Csak nem tudom, hogy neked mivel jobb, hogy ezt megírjuk neked itt.

2015. ápr. 22. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Hogyhogy nem maradhatsz egyedül? Nem bízzák rád a házat vagy nem akarják, hogy a barátoddal legyél?
2015. ápr. 22. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, hogy felháborodásom valóban jogos-e. Azt mondták akkor nyugodtak, ha nem vagyok ''egyedül'' itthon.
2015. ápr. 22. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Jaaaa, értem. Egyszerűen csak maradiak. Mi lenne, ha a tengerentúlra mennél tanulni?
2015. ápr. 22. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Az utolsó mondatod a kulcs! :)

Én 19 évesen költöztem össze a jelenlegi párommal, és 23 évesen megszültem az első babánkat. Most várom a másodikat. Azt hiszem egy kicsit túlféltenek téged, vagy nem bíznak benned.

2015. ápr. 22. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Féltenek :) egyértelmű. Míg gyerkőccel náluk laktam, és jött a párom, de nem tudta pontosan a járást a városban, mert nem a megszokott helyről jött, elé mentem este 11-kor a város másik végébe, busszal....

apukám megkérdezte, hogy hogy merek ilyen későn egyedül kódorogni a városban :O

pedig ők még akkor 50 körül voltak!

ha egyszem gyerek vagy akkor meg főleg!

29 éves voltam :D

2015. ápr. 23. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, el kell költözni. Amíg otthon laksz, gyerek vagy, gyerekként fognak kezelni kortól függetlenül. Felnőtt=önálló,saját akarattal rendelkező, magát eltartani képes, a döntéseiért felelősséget vállaló személy.
2015. ápr. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!