Csak az én számomra ennyire elérhetetlen és felfoghatatlan dolog a gazdagság?
Nagyok sok esetben a szulok a gazdagok es nem a gyerekek. A szulo dolgozott meg azert a penzert.
Vagy a fiatal kiscsajok keresnek maguknak egy Sugar Daddyt (lsd. Vajna Timi).
El ne hidd már, hogy saját maguk teremtik meg rá a fiatalok. Apuci, anyuci, esetleg egy jómódú pasié a kocsi. De még az sem biztos, hogy önerős a kocsi, a magyar emberek 60-70%-a hitelből vásárol autót. Annak van értelme, hogy nyögik 8-10 éven át a havi 50 ezres hitelt? Mert bármikor fordulhat a kocka, nem biztos, hogy az a vállalkozás mindig menni fog, akkor miből fizeti majd? Ja, hogy a bank elárverezi majd a kocsit és minden addig befizetett lóvé elveszik? Nice.
A szomszéd utcában lakik egy 27 éves srác. Most cserélte le az Audi-ját egy Mazda 6-os gépre, ami 2 éves max, de még ígyis milliókba került. A srác apja mezőgazdasági vállalkozó, 27 évesen most kezdett el csak melózni egy pályázatírással kapcslatos cégnél a tag. Szerinted akkor miből van a kocsija, ha 27 évesen kezdett el melózni, mert eddig 2-3 diplomát csinált, persze azt is apuci pénzéből? :D Nem minden az, aminek látszik.
Persze biztos olyanra is van példa, hogy magától lesz gazdag egy huszonéves ember, de nem elég oda tudás, kreativitás, rakás szerencse is kell, pl. ha vállalkozást indít és nem csak anyagi tőke, de kapcsolati is.
Nem.
Nagyon sajnálom magad fajtákat kik nem tudják milyen világban élnek.
növessz puncit és te is beteheted a hátsódat ilyen autókba.
Bár számomra a siker, közel sem a 20 millás autónál kezdődik. Majd idővel te is rájössz!
Néha engem is elkedvetlenít, hogy én tekerek a 10 ezres tescos biciklimen, mellettem meg 18 évesek húznak el a legújabb Porschekkal. Ettől függetlenül irigykedni nem látom értelmét, a 90%-nak apuci, anyuci veszi.
Mindenkinek azt kell nézni, hogy érhetne magasabb szintre, a lehetőségein belül.
Ok mind beleszuletnek a joletbe.
Biztosan hallottad mar, hogy Magyarorszagon nincs igazan kozepreteg, az emberek vagy szegenyek, vagy gazdagok. Igy lehet az, hogy nem csak szegeny emberbol van sok, hanem vagyonos csaladbol is van boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!