Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A társadalom miért fojtja el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalom miért fojtja el még mindig a nők szexualitását? Miért baj, ha a nők sokat szexelnek és élvezik?

Figyelt kérdés

Max azoknak a férfiaknak van joguk ítélkezni, akik ugyanúgy kevés partnerrel szexeltek, és nem azért, mert többet nem tudtak szerezni, hanem választásból.

Igazából erősen fogalmaztam, ítélkezni, beleszólni más életébe nekik sincs joguk, csak az ő ellenszenvük megérthető.

2018. jan. 15. 16:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Te vagy az M. Niki?
2018. jan. 16. 07:02
 32/32 anonim ***** válasza:

"A hibát csak ott követed el, hogy saját magadból indulsz ki. Ilyen szavakat használsz, hogy: "meggyőződésem"."

Természetesen, magamból indulok ki, mint mindenki, és a saját meggyőződésem írom le. Nem lehet meggyőződésem? Nyilván más meg másról van meggyőződve.

Inkább az a baj, hogy te hibának nevezed, ha valakinek más a véleménye, meggyőződése. Ezek szerint úgy véled, csak a tiéd lehet helyes?

Egyébként 37 vagyok, durván 20 éve kezdtem a nemi életem. Már akkor sem volt semmi hátrányom abból, hogy sok pasim volt, nem akart elfojtani senki. Manapság meg pláne nem.

Nem bántam meg, hogy sokakkal kipróbáltam, de a megállapodásom előtti 1-2 évben már csömöröm is volt tőle, csak nem találtam meg azt, aki mellett hosszútávon is érdemesnek éreztem volna maradni. Ezért bizonygattam magamnak, hogy én milyen magabiztos csaj vagyok, aki bárkit megkap. De nem tett boldoggá.

Hülyeség letagadni, hogy a szexhez való hozzáállásunkat, igényeinket, sőt, a világnézetünket és céljainkat befolyásolja az, hogy milyen neműek vagyunk. Hagyni kéne már ezeket a közhelyeket, hogy férfi és nő között nincs különbség csak ember és ember között. Szerencsére van különbség, és pont ettől izgalmas az egész, ezek az ellentétes erők tartják fent a vágyat.

2018. jan. 16. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!