Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a tarsadalom, meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a tarsadalom, meg a ferfiak miert idegenkednek a szexigenyes, szenvedelyes noktol?

Figyelt kérdés
En ugy erzem sok ferfi nem szeret ilyennel hosszu tavon osszejonni.En szenvedelyesnek erzem magam,es ha nincs parkapcsolatom szeretek hapsizni.A szexualis nelkulozest nehezen turom.A volt elettarsammal is azert szakitottam,mert nem kaptam meg amit szeretnek,meg keves volt a szex.Ja es van 2 gyerekem.
2017. júl. 8. 18:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a ferfiak hamarabb "oregednek" ki a szexbol mint a nok. Egyebkent csodalatosnak hangzol, en is ilyen anyuka szeretnek majd lenni. Nem szeretem mikor a nok a gyerekeket hibaztatjak a gyenge libido miatt. Keress meg, biztos van neked valaki.
2017. júl. 8. 18:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Naponta mennyi?
2017. júl. 8. 18:07
 3/22 A kérdező kommentje:
Utobbi elettarsamat meg is csaltam ezert.Le lehet pontozni.
2017. júl. 8. 18:08
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Imadlak. Egy bizonyos kor utan nem bir annyit kefelni egy ferfi sem naponta. De egy fiatal bizony annal inkabb :D jo lenne ilyennel osszekerulnom
2017. júl. 8. 18:10
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a férfiak idegenkednének ettől. Nem tudom, nálad mit jelentenek az igények, de biztos lesz olyan férfi, aki ki tudja elégíteni.
2017. júl. 8. 18:11
 6/22 anonim ***** válasza:
Elég nagy hülyeséget általánosítottál :-P
2017. júl. 8. 18:14
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerubben: 2 gyerekes nimfomanias anyuka vagy es pasit keresel aki szetkur minden nap 7x es nem rokkan bele? :D
2017. júl. 8. 18:16
 8/22 A kérdező kommentje:
Szenvedelyes vagyok nem nimfomanias.
2017. júl. 8. 18:19
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
megfelelő vérmérsékletű partner mellett nincs gond ezzel, de a csalfa r1bancok csak ürítésre jók azoknak is akik összeszedik őket
2017. júl. 8. 18:28
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Várható volt,h ogy valaki beszól. Én is szeretek pasizni. Szerintem a pasik meg csajozni.Én nem szakítottam a férjemmel,ő megérti ezt. Nem egy csökött maradi felfogású ember
2017. júl. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!