Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a tarsadalom, meg a ferfiak miert idegenkednek a szexigenyes, szenvedelyes noktol?
Figyelt kérdés
En ugy erzem sok ferfi nem szeret ilyennel hosszu tavon osszejonni.En szenvedelyesnek erzem magam,es ha nincs parkapcsolatom szeretek hapsizni.A szexualis nelkulozest nehezen turom.A volt elettarsammal is azert szakitottam,mert nem kaptam meg amit szeretnek,meg keves volt a szex.Ja es van 2 gyerekem.2017. júl. 8. 18:03
11/22 anonim válasza:
Szerintem inkább ne általánosíts, mert sokan kimondottan kedvelik a szexigényes, szenvedélyes nőket, ahogy én is :)
Legközelebb ne várj éveket egy szakítással, ha nem kapod meg a pasitól ezt. Különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.
Esetleg nyitott kapcsolatban kell élni :) Még mindig jobb mint titokban megcsalni valakit.
12/22 anonim válasza:
Mert az ilyen nők alkalmatlanok a monogám életre, ennélfogva alkalmatlanok komoly kapcsolatra, feleségnek, anyának is.
13/22 anonim válasza:
Az ilyen nők írjanak rám kérem :DD 22f
14/22 anonim válasza:
ja hogy van 2 gyerek akkor azért xDD felső votlam nem kérek privit
16/22 anonim válasza:
Szerintem inkább pozitíva pasiknál.
17/22 pptomi válasza:
Nem idegenkedünk(általánosítok én is), csak te választottál rosszul eddig.
18/22 anonim válasza:
Érdekes hogy nem találok ilyet.Ha meghallják hogy szexkapcsolat menekülnek mert azonosítják a kihasználással valamiért.
19/22 anonim válasza:
nekem tetszenek az ilyen nők, jóhogy o.o a két gyerek viszont zavarna
20/22 anonim válasza:
Szenvedélyes, haha. :D Szép új szó arra a régi k-betűsre. Pontosan azért idegenkednek tőled, mert minimális élettapasztalattal nyilvánvaló mindenki számára, hogy előbb-utóbb félre fogsz menni. Ha nem a szex miatt, akkor majd találnál rá más kifogást, mint pl., hogy "elhanyagol" vagy "nem ért meg". Egy ösztönlény vagy, ráadásul egoista is, és ez meg nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!