Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szenvedélyes szex lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedélyes szex lehet érzelem mentes?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. A kettő nem zárja ki egymást,legalábbis nálam
2017. febr. 20. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Szenvedélyes szex lehet érzelem mentes.
2017. febr. 20. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
nem, de én nő vagyok.
2017. febr. 20. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
egy gyors kufirc is lehet szenvedélyes egy olyan sráccal akit jóképűnek találsz habár még a nevét sem tudod.
2017. febr. 20. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet. Főleg, ha már otthon jó régen nem volt semmi, és összehoz a sors egy olyan nővel, aki nagyon bejön és benne is van a dologban. Valamint ő is élvezi a szexet. Igen, lehet. 37F
2017. febr. 20. 14:32
 6/11 A kérdező kommentje:
De hogy lehet szenvedély érzelem nélkül? Hisz aki iránt nem érzek semmit azt nem tudom úgy csókolni sem?
2017. febr. 20. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

A szenvedély azt jelenti, hogy nagyon vonzódsz az adott illetőhöz szexuális értelemben és alig várod, hogy "letépd" róla a ruhát és egymásnak eshessetek a szó szoros értelmében. Tehát nem egy lágy együttlétre gondolok itt, hanem vad és szenvedélyes együttlétre. És ehhez miért kéne szerelmesnek lenni? Persze szerelmi kapcsolatban is át lehet élni a szenvedélyt, de nem szerelmi kapcsolatban is.

2017. febr. 20. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:

a szenvedély nem feltétlenül igényel érzelmeket. egy egyéjszakás kaland is lehet szenvedélyes az csak a partnereken múlik,meg hogy hogyan csinálják

L

2017. febr. 20. 23:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Szemvedély nem is tudom, nincs is érzelem nélkül..
2017. febr. 20. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Fúj
2017. febr. 20. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!