Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan a nőkhöz vonzódok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan a nőkhöz vonzódok, de érzelmileg ki nem állhatom őket. Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok

2016. dec. 21. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mert nárcisztikus vagy.
2016. dec. 21. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem férfi vagy. Mire valóban férfi leszel, megtanulod, hogy ők mások mint mi. Nem rosszabbak, csak mások.
2016. dec. 21. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, mások: unalmasabbak, felszínesebbek, válogatósabbak, beképzeltebbek és a lista folytatódhat még bőven...
2016. dec. 21. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Én is férfi vagyok, én is így vagyok ezzel, ennélfogva férfiakba szoktam beleszeretni és velük fekszem le.
2016. dec. 21. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:
sokszor irigylem a melegeket. De engem sajnos a nők vonzanak.
2016. dec. 21. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én is így vagyok vele. Nem tudom mit lehetne vele csinálni,bar én már kezdem megszokni hogy egyedül vagyok
2016. dec. 21. 18:14
 7/10 RoseTyler ***** válasza:
87%
Hát, neked sem sikerült még hozzád illő nőt összeszedni. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez valahol téged is minősít. Amúgy akad bőven olyan nő, aki meg téged tart unalmasnak és felszínesnek. Gondolnád? :D Fel kéne nőni és a neked megfelelő körökben mozogni. Akkor nem siránkoznál ezen.
2016. dec. 21. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Tipp: Ne általánosíts, hanem ismerd meg, milyen valójában 1-1 adott csaj.

Vagy keress fiús hobbikkal rendelkező lányokat, ők sokszor "keményebbek".

2016. dec. 21. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj apukám, hogy te nem a NŐĶhöz vonzódasz, hanem a hülye p.csákhoz. van különbség. Egy nő odaadó, őszinte, intelligens érzésekkel teli, és kicsit sem unalmas, csupán még nem találkoztál nővel....tény sajnos a mai világban már kihaló faj. Azl ostoba libáktól mindenki hány, nem csak te
2016. dec. 23. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te milyen világban élsz, de a személyes tapasztalatom az, hogy nemtől függetlenül unalmas és felszínes a legtöbb ember, maximum azért nem látod, mert nem a férfiakkal keresed az interakció lehetőségét, és/vagy kényelmesnek érzed, ha van kit hibáztatnod saját magad helyett. Viszont én biszex nőként elég jól kiismertem már mindkét nemet.

Igazából nem sok mindent lehet tenni, vagy tudatosan körbeveszed magad a szintednek megfelelő egyénekkel, vagy ülsz otthon és folytatod a zsörtölődést, meg az ujjal mutogatást másokra. Abszolút a te döntésed.

2017. jan. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!