Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom miért nézi le azokat a férfiakat, akiket nem lehet a női nemiszerv által irányítani?
Én több ilyen férfit is ismerek,akiknek jó egyedül,illetve nem tartanak csak azért egy kapcsolatot fenn,hogy legyen valami szex.
Több korosztályból is ismerek ilyet.
A legtöbben lesajnálják őket...
Ellenben,vannak olyan szoknyabolond férfiak,akik képesek magukat megalázni akármennyire egy kis "mézért".
Ezekre hősként tekintenek:D
Engem nem érint a kérdés,én nem a nőket szeretem:D
Csak ismerek ilyen férfiakat:)
Pl az egyik nemrég mesélte,hogy a húga már vagy fél éve kéreti a pasiját,meg mit össze küzd egy kis dugásért.
Szerinte nem éri meg 10 perc élvezet ennyi energiabefektetést.
De volt olyan lakótársam is a egyetem alatt,hogy a csaj a barátját mindenért ugráltatta.
Menj ide,menj oda,"este majd megkapod a jutalmadat".
Úgy viselkedett,ami már megalázó volt,de neki megérte,úgy tűnik.
Értem a kérdésedet.
A társadalom minden devianciát lenéz. Viszont nem homogén, nem lehet egyénekre általánosítani. A férfi-nő szexuális kapcsolat elfogadott, megszokott, és hagyományosan a férfinak kell a nőt meghódítania. Ez atavizmus, és változóban van. Ma sokszor a lányok kezdeményeznek, és gyakran éppúgy vágynak egy farokra, mint a férfiak a puncira. Minden, ami eltér ettől, az szokatlan, aminek az elfogadása IQ kérdése.
Van, aki lenézi, de sztem a többség semleges.
Értem a kérdésedet.
A társadalom minden devianciát lenéz. Viszont nem homogén, nem lehet egyénekre lebontani. A férfi-nő szexuális kapcsolat elfogadott, megszokott, és hagyományosan a férfinak kell a nőt meghódítania. Ez atavizmus, és változóban van. Ma sokszor a lányok kezdeményeznek, és gyakran éppúgy vágynak egy farokra, mint a férfiak a puncira. Minden, ami eltér ettől, az szokatlan, aminek az elfogadása IQ kérdése.
Van, aki lenézi, de sztem a többség semleges.
Utolsó!
Igen,látom te megértetted mire gondolok.
Persze hoztam itt szélsőséges példákat is,de alapvetően a legtöbbször a nő irányít,a nőt kell meghódítani,ahogy te fogalmaztál.
Pl az a nő nagyon ritka,aki csak úgy hajlandó lefeküdni a másikkal pusztán mert arra van kedve,és neki is jó.
A többség a társadalmi szabályok miatt(mert akkor azt mondják rá,hogy k-rva),illetve valamilyen haszonszerzés miatt azért előtte elég sokáig kéreti magát.
De olyanról is hallottam már,amikor kapcsolatban vannak vagy már házasok és akkor is fegyverként használja azt a tényt,hogy neki kell engedélyt adni.
Az az alapvető sztereotípia,hogy azok a férfiak akik ebből nem kérnek,ők biztosan rondák vagy csórók,stb.
Mi van ha egyszerűen valaki csak azt mondja,hogy neki ezekre a körökre,játékokra nincs kedve,türelme,inkább néha megfizet egy prostit vagy többnyire megelégszik a virtuális világgal,mert nem éri meg az erőbefektetés.
Olyan ökröt is láttam már,aki lakáshitelt vett fel,fizette és ráíratta a barátnője nevére a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!