Nem tudom és nem is akarom elfogadni a társadalom által nekem szánt szerepet. Hogyan tovább?
20 éves srác vagyok, és akarva akaratlanul a meleg, béna kis szerencsétlen szerepét aggatták rám az emberek. Rohadt rossz genetikám van, vékony vagyok és az arcom se férfias, a hangom meg szó szerint (teljesen így van, semmi túlzás nincs benne), meg mint egy 12 éves gyereké. Nagyon kínosnak érzem az egészet, mert a lányok nem akarnak közeledni hozzám. Ismeritek amikor teljesen úgy kezel valaki mintha melegek lennétek. Aki meg már ismer és tudja, hogy hetero vagy, totál undorodik tőled mert nem látja bennem azt, ami egy férfiba megvan. Akárhova megyek, akárhol utazom, elszorul a torkom amikor szerelmes párokat látok, erős érett férfiakat, akik nem idősebbek mint én. És nem tudom elfogadni, hogy nekem miért ez a szerep jutott.
Könnyű azt mondani a sok kommenthuszárnak, hogy minden fejben dől el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!