Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A társadalom miért fojtja el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalom miért fojtja el még mindig a nők szexualitását? Miért baj, ha a nők sokat szexelnek és élvezik?

Figyelt kérdés

Max azoknak a férfiaknak van joguk ítélkezni, akik ugyanúgy kevés partnerrel szexeltek, és nem azért, mert többet nem tudtak szerezni, hanem választásból.

Igazából erősen fogalmaztam, ítélkezni, beleszólni más életébe nekik sincs joguk, csak az ő ellenszenvük megérthető.

2018. jan. 15. 16:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%

Ez belénk van kódólva ha már 2-3 fsznál több volt benned már egy ribi vagy

24N

2018. jan. 15. 17:38
 22/32 A kérdező kommentje:

74%

A hibát csak ott követed el, hogy saját magadból indulsz ki. Ilyen szavakat használsz, hogy: "meggyőződésem".

Felül kéne emelkedned a saját szemléletmódodon, a saját nézőpontod nem természeti tény, hanem csak egy vélemény, amit te alakítottál ki, a saját tapasztalataid alapján. Rengeteg muszlim nő gondolja meggyőződésből azt, hogy tökéletes, ahogyan ők élnek. Mindenki más, kívülről pedig látja, hogy mennyire nem.

Ha igazad lenne, hogy a nő 1 szexuális partnert akar egész életére, akkor a természet szabályozta volna valahogy, pl úgy, hogy akkor a férfiak is csak 1 partnert akarnának. Nem ellentmondás száodra, hogy szerinted a két nem teljesen más stratégiát használ? Ha így lenne az erősen maladaptív lenne.

Vagy úgy is szabályozhatta volna a természet az 1 szexuális partnert, mint rengeteg madárfajnál, ahol ha az életreszóló partner meghal, akkor a másik, egyébként egészséges madár is.

Az emberi nő pedig inkább az oroszlánokra hasonlít, ahol az összes, a minőségi lécet megugró hímmel gondtalanul szexelne.

2018. jan. 15. 17:41
 23/32 anonim ***** válasza:
91%

Te csak szexelni akarsz sok férfival, semmi más komolyat, akkor miért baj az ha a férfiak beskatulyáznak hogy csak arra vagy jó?

Miért, mire legyél jó, gyereket nevelni egy stabil kapcsolatban, házasságban amikor össze-vissza dugni akarsz mindenkivel? Kitüntetést szeretnél érte vagy mit?

2018. jan. 15. 18:32
 24/32 A kérdező kommentje:

A férfiaknál teljesen elfogadott, hogy a férfiak sok nővel akarnak szexelni, akkor én miért akarnék házasságot velük, amikor csak össze-vissza akarnak szexelni? Hogy lehet így gyereket nevelni?

A logikád alapján egy férfi sem tudna házasságban élni, mert a sok partner iránti vágyakozás miatt mindig félredugnának. Így van ez? Nem.

A különbség az, hogy a férfiakat senki sem címkézi meg ezért.

Egyébként az, hogy sok férfival akarok szexelni, az szerinted miét jár együtt azzal, hogy nincs önkontrollom? Az, hogy szingliként sok partnere van egy nőnek, miért zárja ki, hogy egy házasságban el tudjon köteleződni?

2018. jan. 15. 18:44
 25/32 A kérdező kommentje:
Egyénként arról beszélek, hogy a férfiak miért nem látják azt, hogy ahhoz, hogy ők sok nővel tudjanak szexelni, ahhoz sok nőnek kell szexelnie. Ennek alapján, hogyan merik a nőket degradáló cimkékkel ellátni, saját magukat pedig nem?
2018. jan. 15. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:

Csak az az alapvető különbség, most függetlenül attól, hogy a matek kijön, vagy sem, hogy a férfi ártatlan nőt akar (nyilván könnyebb út egy rib1t felszedni), addig a nőknek tapasztalt csávó kell nem a szűz fiú.

Tehát a nők esetében az ártatlanság érték, addig egy férfinál eléggé nagy hátrány. Ezt árazza be a piac ribi, prosti stb.. vagy férfiaknál béna, lúzer, töketlen jelzőkkel.

2018. jan. 15. 19:18
 27/32 anonim ***** válasza:

Mert ha 1 férfi dug 2 nővel (és a nők senki mással csak vele) és a nők teherbe esnek, akkor a férfi tudja, hogy a 2 gyerek mind az övé.

Ha viszont 1 nő dug 2 férfival (és a férfiak senki mással csal vele) és a nő teherbe esik, akkor a 2 férfiből csak 1 lesz az apa.

Az a rohadt biológia...

2018. jan. 15. 20:09
 28/32 anonim ***** válasza:
59%
Én értem mit szeretnél mondani. Szerintem is nagyon sértő az, hogy nőkre ilyen sértő jelzőket használnak bizonyos pasik. Igen, sértőnek érzem, mégha én egész életemben egy férfival is voltam, aki a Férjem lett, mivel ez minősítés és senki sem érdemli meg. Sokan érzelmileg nem olyan intelligensek, hogy értsek mi az a minősítés és, hogy helyette, hogy fejezzék ki máshogy magukat. Nem hiaba eroszakolnak meg csaladon belül minden 5.nőt ( aki nem hiszi nézzen utána). Sajnos ez csak látszat egyenlőség. Kérdező, értelmes no lettedre biztosan találsz egy nornalis férfit, aki eq es iq szintje is rendben van, de itt csak széllel szembeni harcot folytatsz. Gondolom tizen vagy huszonéves vagy.:) Ne pazarold az idődet ilyen emberekre, komolyan.:D
2018. jan. 15. 20:36
 29/32 anonim ***** válasza:
73%
Meg a férfi szórja a magvait a no felneveli az utódokat baromságra akartam annyit reagálni, hogy meglepő módon az én környezetemben egy ferfi sem magszorogatassak tölti az idejét.:D azert nem vagyunk állatok, mert van onkntrollunk, eszünk es mi magunk döntjük el, hogy kivel legyunk es egyaltalan akarunk-e utódot es mennyit.:D
2018. jan. 15. 20:38
 30/32 anonim ***** válasza:

Ezeket a szabályokat a nők alkották és alapvetően női érdekeket szolgál ki. Most így hirtelen nem jut semmi más az eszembe, ami minden második embernek a világon van, mégis a világ másik fele hatalmas energiákat mozgat meg, hogy részesülhessen belőle.

Másrészt azt sem veszed figyelembe, hogy nem a szexualitás a legnagyobb motiváció az életben, sokszor racionális döntés lemondani róla, ha az más és több előnnyel jár.

2018. jan. 16. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!