Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom miért fojtja el még mindig a nők szexualitását? Miért baj, ha a nők sokat szexelnek és élvezik?
Max azoknak a férfiaknak van joguk ítélkezni, akik ugyanúgy kevés partnerrel szexeltek, és nem azért, mert többet nem tudtak szerezni, hanem választásból.
Igazából erősen fogalmaztam, ítélkezni, beleszólni más életébe nekik sincs joguk, csak az ő ellenszenvük megérthető.
"Az igazság az, hogy a legtöbb nő nem a mértéktelen partnerváltogatásra vágyik, hanem a stabilitásra és a szerelemre. Ez van evolúciósan bekódolva."
Mesélj még. A nők a minőségi szemléletre utaznak, ez tény, de ez nem jelenti a kevés partnert. Pl, ha 20 top 10-es férfival le tudnak feküdni, akkor nem fognak csak egyet választani, hanem mind a 20-al szívesen lefekszenek. Ez evolúciós tény.
Plusz a férfiak is stabil, hosszútávú kapcsolatot akarnak evolúciósan, mert csak így lehetnek benne biztosak, hogy ővék a gyerek. Ez is evolúciós tény.
Egyébként az evolúciós tények pedig rugalmasak, sokan szentírásként kezelik azokat, pedig az evolúció lényege, hogy a környezethez kell adaptálódni, tehát pl. kb 100 éve megjelent a fogamzásgátlás, úgyhogy a nők párválasztási stratégiái is megváltoztak, és fognak változni.
8-
"a legtöbb nő nem a mértéktelen partnerváltogatásra vágyik, hanem a stabilitásra és a szerelemre. Ez van evolúciósan bekódolva."
azért ez még a nők esetében sem teljesen igaz. sőt.. az agy döntően máshogy van bekódolva, mint azt ahogy te írod.
a párkapcsolatok jelentős részében !előbb! a női partner szexuális vágya szűnik meg a másik fél felé. (a férfi eleve -már a kapcsolat közben- több más nő felé is táplál szexuális vágyat. -de ez más kérdés-)
és mivel a nőknek is van szexuális vágya, így téves az eszme miszerint az ember monogám lenne.
a férfi magot akar szórni ahogy mondtad, a nő pedig biztonságot keres az utódoknak. de ez a szerelem téma már egészen más dolog.. nem összekeverendő a szexuális vonzalommal.
9-
"Holott a férfiak alkották a problémát, mert ők szeretnének minél több nővel szexelni, de valamiért nem akarják, hogy a nők is ezt tegyék."
Mert a férfiak jelentős része birtokolni! akar.. de azért ne általánosíts, minden egyedre. kérlek! :)
>ha 20 top 10-es férfival le tudnak feküdni, akkor nem fognak csak egyet választani, hanem mind a 20-al szívesen lefekszenek. Ez evolúciós tény
Ez nem "evolúciós tény", hanem a te agyszüleményed.
Tőlem aki k.rválkodni akar, tegye nyugodtan, csak ne sírjon utána, ha lek.rvázzák :)
Egyébként imádom, amikor valaki az evolúciós pszichológiával jön, de csak addig lát, hogy "a férfi a magját akarja szórni, a nő pedig gyereket nevelni".
Tudni kell csendben maradni.
"Tőlem aki k.rválkodni akar, tegye nyugodtan, csak ne sírjon utána, ha lek.rvázzák :)"
Épp erről beszélek. Miért akarod lekvázni azokat, akik sok férfival akarnak szexelni? Ha sok férfival akarnak szexelni az azt jelenti, hogy ez a természetükben van, és a természet, hogy lehet rossz?
> Miért akarod lekvázni azokat, akik sok férfival akarnak szexelni?
Mert a k..rva egy rövid és tömör elnevezése ennek az "életmódnak". De mondom, tőlem csinálja aki akarja, csak a tévét és internetet nézegetve van egy olyan érzésem, hogy az egy főre eső k..rvák száma napról napra meredeken emelkedik. Szóval nem hiszem, hogy még külön mozgalmat kéne indítani a női szexualitás felszabadítására.. eléggé fel van az szabadulva már enélkül is.
Azt írtam, a "legtöbb nő". Kivételek mindig vannak.
És ez nem zárja ki azt sem, hogy több partnert kipróbál, mielőtt talál egy olyat, akit hosszútávra is szeretne magához fűzni.
De meggyőződésem, hogy a nők nem csak az aktuális élmény miatt fekszenek le a top 10-es pasikkal. Ha tényleg top pasinak találják minden téren (nem csak külsőleg), akkor szinte mindig szeretnének vele komolyabb kapcsolatot is. Ha nem, akkor annak oka van, pl hogy mégsem mindenben top 10. Ezt le lehet tagadni, de én még nem láttam ellenpéldát.
Miért is akarnék estéről estére tipródni, majd eldobni a zsákmányt és közben magányosan élni a mindennapjaimat, ha egyszer találtam egy pasit, aki jó az ágyban, tudok vele beszélgetni, tudom tisztelni, stb.
Egyébként azok közé a nők közé tartozom, akik húszas éveikben az átlagnál több pasival létesítettek szexuális viszonyt. Nem bántam meg, de ha hamarabb találkoztam volna a jelenlegi férjemmel, akkor valószínűleg kisebb lett volna ez a szám, és azt sem bánnám.
De engem az idegesít baromira, ha mindenáron meg akarnak győzni arról, hogy nincs különbség a férfi és a nő között, hogy nem létezik evolúciós praktikum. Miért rettegünk attól, hogy ezt beismerjük?
19-
azért nem lehet, és nem is kell ezt beismerni mert: ez nem így van. ugyanis nem férfi és nő közt van különbség. hanem ember és ember közt! ahogy a társadalom, úgy az emberek sem homogén egyveleget alkotnak. mindenki más és más. az pedig már csak iq kérdése, hogy ki, s mennyire képes elfogadni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!