Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam vagy várjak hónapokat?
Sziasztok, nagyon nehéz döntés előtt állok és egy baromnak érzem magam amiért ez felmerült bennem de fogalmam sincs mit tegyek. A barátnőmmel 13 hónapja vagyunk együtt, ő szűz és sosem ujjazta még magát, párszor már próbálkoztunk a szexxel de nagyon fáj neki és nem engedi, hogy tovább nyomjam. Sajnos nem sok türelmem van már ehhez... Nagyon sok féle képen próbálkoztunk már. Elég nedves volt, kívánta ő is de egyszerűen nem ment. Fogalmam sincs hogyan tudnék segíteni neki, mert nem engedi, hogy megujjazzam, legalább hogy kitágítsam. Az ujjam csak egy ujjpercnyire megy be, javasoltam neki, hogy csinálja magának hogy szokja a dolgot, mert ha magának nem meri egy másik személynek hogyan menne be? Erőszakoskodni meg nem fogok. Nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek mert hiába próbálom vele megbeszélni, mindig azt mondja hogy majd segít magának és "gyakorolni" fog, hogy kitaguljon. Egyelőre semmi eredmény mert szerintem sosem próbálta ki, ha így lenne valószínűleg már beférne az én ujjam is. Nem szeretném hibáztatni mert mindenki más és én próbálok segíteni, de egyszerűen nem engedi, amikor fáj neki ellök és folyamatosan feszül a lába, a teste. Amikor azt hiszem elengedi magát az csak egy két percig tart, aztán ha közelítek feszít. Olvastam erről és arra gyanakszom, hogy vaginizmusa van. Lehet hülyén hangzik, de már nem tudom mit gondoljak. Azon is gondolkodtam, hogy más lánnyal élném ki a vágyaim így könnyebb lenne a várakozás... Sajnos van egy ismerősöm aki benne lenne, de régóta őrlődöm ezen, hogy megtegyem vagy sem. Nem akarom megcsalni de a szexre is szükségem van. Igazából nem várom el hogy ti mondjátok el mit is tegyek, mert úgyis magamra fogok hallgatni, csak érdekel kinek volt hasonló tapasztalata és mit tett.
24/F és a barátnőm 22/L
"Hogy fogalma sincs az előjátékról, az erogén zónákról?"
Akkor eddig miért ment problémamentesen minden szexuális kapcsolatom másokkal? Mert ők benedvesedtek csupán attól, hogy megkívánták a szexet? Ha szűz lennék még lenne alapja a mondanivalódnak, de ez a kapcsolat sokkal összetettebb annál, hogy csak ennyi legyen a probléma.
23-as vagyok.
Még mindig vele vagy?
Elképzelhetetlen, ha még a te érintésedet se viseli el, akkor a nőgyógyászt se fogja. Ilyenkor feldugnak a nőkbe egy "kacsa" becenevű eszközt. Képtelenség ezt neki elviselnie. Így szemrevételezéssel kívülről meg nem állapít meg semmit a doki. Még ultrahangal se tudja olyan jól megvizsgálni, mint szemével ill. kezével.
Beszéltél már vele a szexológus témáról??? Vagy még most is csak futod a feles köröket?
Ne sértődj meg, de szerintem tényleg_kihasznál_téged. Érzelmileg, nem anyagilag. Kell neki 1 pasi, mert ciki egyedül, de a barinőinek biztos azt híreszteli, hogy mekkorákat kufircoltok...
Hagy már ott, az ég áldjon meg!!!
29/N
szerintem ez vaginizmus, de ha ennyire elzárkózik attól h bármiféle megoldást találjon a problémára, akkor szerintem sincs semmo értelme... egyetértek az előzővel, szexológus kell ide, nem nőgyógyász. Egy ilyen nő biztos, hogy nem fogja hagyni magát megvizsgálni + a leírtak alapján ez nem szervi probléma, fejben van a gond. Mondd meg neki, hogy vagy hajlandó belátni, h gond van, és segítséget kérni, vagy vége. Ez nem egy fenntartható állapot.
25/L
Mert ezek után olyan marha jól éreznéd magad, ha beadná a derekát? Kicsit egyoldalú lenne, nem gondolod? Nem tudom, neked mi jár a fejedben, de én nem bírnék együtt lenni olyannal, aki csak nekem "adja meg", amit akarok, az tényleg perverz lenne. Olyasvalakivel kell csinálni, aki szintén akarja veled is, mert nem egy frigid debil.
Felejtsd el a feltételeket, én leírtam, hogy ennek már nem lesz eredménye, a 34-es válaszodban úgy tűnik, hogy ezt nem nagyon akarod felismerni. A probléma nem odáig tart, hogy enged-e téged szexelni, ha így is történne, majd akkor rájönnél hogy basszus, ez így sem jó. Nincs köztetek bizalom, ő hárít, te nyomulnál, ez van.
"Néha komolyan egy perverz köcsögnek érzem magam mellette"
ne ám már te érzed szarul magadat emiatt a frigid nő miatt. nyilvánvalóan beteg, mint azt már én is írtam fentebb.
innen már nincs kiút. szakítanod kell vele. de van egy érzésem, hogy te nem mered meglépni. feltételezem eddig se te léptél ki kapcsolatokból, te a szenvedő fél vagy, aki inkább nyel, de nem lép ki a gödörből. ideje felnőttként viselkedned. ha ennyi igényt se tud neked a "barátnőd" biztosítani, ennyire nem bízik benned, akkor már holnap csomagolhattok és ki jobbra, ki balra.
tudom, hogy qva szar felépíteni egy új kapcsolatot ezek után, de valszeg már 5 másik jó nő elment melletted, akivel boldog lehettél volna, netán komolyabbra is fordul a dolog. tán-tán életed szerelme lett volna. ez a bige egyértelműen nem az.
még egyszer mondom: SZAKÍTS VELE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!