Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja sok lány még 20-on évesen is, hogy hónapokat várjunk az első szex előtt?
Nem feküdnék le ismeretlennel. Nincs bajom azokkal, akik igen, de nekem nem lenne jó.
Bár nekem a megismerkedéstől kezdve inkább 1-2 év kell ehhez.
22L
Kérdezd meg tőlük. Én sem értem. Jobb minel hamarabb kideriteni hogy passzolnak-e a felek szexualisan.
Ha 3. Randiig nincs szex akkor nem lesz 4 randi reszemrol.
24N
"Bár nekem a megismerkedéstől kezdve inkább 1-2 év kell ehhez.
22L"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Megértem, hogy valakinek ez fura, meg nem lenne benne, de miért kell kiröhögni? Így vagyok boldog, nekem így működik, és senkinek nem ártok vele :)
Tipikus: Ha normális, "jófiú" vagy, akkor hülyítenek ezzel (bár nem is pont tudatosan) hogy ők még várnának, mert a bizalom stb... Aztán hirtelen jön alfa, domináns rosszfiú, aki könnyen a bugyija alá jut a lánynak, na meg a lány sem tud ellenálni, és végül jól megdolgozza az első alkalommal. Persze a macsó srác jól otthagyja, aztán meg csak sírnak...
meg utána minden férfire ráragasszák, hogy biztos csak arra kellenek neki.
Kérdező, ne hagyd hogy megvezessenek, a probléma igazából ott van, hogy te erényesen közelíted meg a dolgot, így mivel nincs közvetlenül intim helyzet, ezért lerendeznek a szavakkal. Lépj a tettek mezejére, fokozatosan kezd el simogatni, tapizni, ha ellenkezik, mondd meg hogy "nem lesz szex" de közben folytatod, levetkőzteted, majd innen már szépen el lehet jutni a szexig, ha jól felizgatod :)
A nők meg le fognak pontozni, de nem érdekel, mert ez az igazság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!