Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam vagy várjak hónapokat?
Sziasztok, nagyon nehéz döntés előtt állok és egy baromnak érzem magam amiért ez felmerült bennem de fogalmam sincs mit tegyek. A barátnőmmel 13 hónapja vagyunk együtt, ő szűz és sosem ujjazta még magát, párszor már próbálkoztunk a szexxel de nagyon fáj neki és nem engedi, hogy tovább nyomjam. Sajnos nem sok türelmem van már ehhez... Nagyon sok féle képen próbálkoztunk már. Elég nedves volt, kívánta ő is de egyszerűen nem ment. Fogalmam sincs hogyan tudnék segíteni neki, mert nem engedi, hogy megujjazzam, legalább hogy kitágítsam. Az ujjam csak egy ujjpercnyire megy be, javasoltam neki, hogy csinálja magának hogy szokja a dolgot, mert ha magának nem meri egy másik személynek hogyan menne be? Erőszakoskodni meg nem fogok. Nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek mert hiába próbálom vele megbeszélni, mindig azt mondja hogy majd segít magának és "gyakorolni" fog, hogy kitaguljon. Egyelőre semmi eredmény mert szerintem sosem próbálta ki, ha így lenne valószínűleg már beférne az én ujjam is. Nem szeretném hibáztatni mert mindenki más és én próbálok segíteni, de egyszerűen nem engedi, amikor fáj neki ellök és folyamatosan feszül a lába, a teste. Amikor azt hiszem elengedi magát az csak egy két percig tart, aztán ha közelítek feszít. Olvastam erről és arra gyanakszom, hogy vaginizmusa van. Lehet hülyén hangzik, de már nem tudom mit gondoljak. Azon is gondolkodtam, hogy más lánnyal élném ki a vágyaim így könnyebb lenne a várakozás... Sajnos van egy ismerősöm aki benne lenne, de régóta őrlődöm ezen, hogy megtegyem vagy sem. Nem akarom megcsalni de a szexre is szükségem van. Igazából nem várom el hogy ti mondjátok el mit is tegyek, mert úgyis magamra fogok hallgatni, csak érdekel kinek volt hasonló tapasztalata és mit tett.
24/F és a barátnőm 22/L
Tudomásom szerint nem volt ilyesmi, többször is kérdeztem tőle, mert én is gyanakodtam molesztálásra, sajnos már én is úgy érzem néha, hogy szinte már "molesztálom" mert úgy tűnik akarja, de tudom, hogy mégse.
Én is mondtam neki, hogy ha fájni fog nem tart sokáig és ettől ne féljen, de sosem mentem tovább ha jelzett hogy fáj neki, egyszerűen nem tudnám "erőszakkal" megoldani az ügyet.
Szeptembertől decemberig közösen laktunk a kollégiumban, aztán néha hétvégente elvagyunk egymás családjánál.
Nem tudom hogyan tudna kihasználni, diák vagyok van egy kocsim amit még 2 éve vettem amikor dolgoztam. Most kezdtem egyetemre járni, de mellette dolgozom, nem nagyon szokta megengedni, hogy bármit is vegyek neki. Ennek örülök mert már csak az kéne, hogy anyagilag kihasználjon...
Igazad van, ezzel már próbálkoztam, mondtam hogy igy nem mehet tovább, ez tavaly szeptemberben volt. Elsírta magát és megsajnáltam, azt mondta megváltozik, azóta sincs javulás. Valamelyik nap ha találkozunk elmondom neki mi a helyzet és megpróbálom megoldani vele.
Ha nem használ ki téged, se nem erőszakoskodtak vele, akkor itt az emeleten van baj.
Sajnálom, de nem lesz jobb. Tehát ez a majd megoldom magam, "megváltozok" szöveg nem fog összejönni.
Írtad, hogy már annyira frusztrált vagy, hogy az érzelmeid se olyanok iránta, mint eddig. Ha mégis meg tudod szúrni a csajt, attól tartok, hogy után se lesz már olyan a dolog, mint az elején.
Cuki vagy, hogy nem erőszakoskodsz vele, de majd rá fog jönni, amikor szakítotok és jön a következő hapija, hogy mennyit veszített veled. Mert sajnos a következő nem lesz vele ilyen türelmes. Vagy kiluggatja kőkeményen a tiltakozása ellenére is, vagy otthagyja 1 hónap után.
Ez van... :/
Érdekes, hogy kapásból a csajra húzza rá a vizes lepedőt mindenki. Az meg sem fordul a fejében senkinek, hogy kérdező nem tudja elvenni a csaj eszét? Hogy fogalma sincs az előjátékról, az erogén zónákról?
Most képzeljétek el! Egy tapasztalatlan kislány összejön egy fiúval. Fogalma sincs, mi a szerelem, csak várja a nagy csodát, és azt hiszi, hogy amit érez, az már a szerelem. Pedig a fityfenét! Csak némi vonzódás! De viszonyítási alap híján ezt természetesen nem tudja megítélni. Nagyon sok nőnek a szerelem alapfeltétele a szexnek. Anélkül egyszerűen nem megy neki. Ha kérdező nem tudta magába zúgatni a lányt, akkor bukott a mutatvány, és ezen nem a szakember fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!