Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsaljam vagy várjak hónapokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaljam vagy várjak hónapokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon nehéz döntés előtt állok és egy baromnak érzem magam amiért ez felmerült bennem de fogalmam sincs mit tegyek. A barátnőmmel 13 hónapja vagyunk együtt, ő szűz és sosem ujjazta még magát, párszor már próbálkoztunk a szexxel de nagyon fáj neki és nem engedi, hogy tovább nyomjam. Sajnos nem sok türelmem van már ehhez... Nagyon sok féle képen próbálkoztunk már. Elég nedves volt, kívánta ő is de egyszerűen nem ment. Fogalmam sincs hogyan tudnék segíteni neki, mert nem engedi, hogy megujjazzam, legalább hogy kitágítsam. Az ujjam csak egy ujjpercnyire megy be, javasoltam neki, hogy csinálja magának hogy szokja a dolgot, mert ha magának nem meri egy másik személynek hogyan menne be? Erőszakoskodni meg nem fogok. Nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek mert hiába próbálom vele megbeszélni, mindig azt mondja hogy majd segít magának és "gyakorolni" fog, hogy kitaguljon. Egyelőre semmi eredmény mert szerintem sosem próbálta ki, ha így lenne valószínűleg már beférne az én ujjam is. Nem szeretném hibáztatni mert mindenki más és én próbálok segíteni, de egyszerűen nem engedi, amikor fáj neki ellök és folyamatosan feszül a lába, a teste. Amikor azt hiszem elengedi magát az csak egy két percig tart, aztán ha közelítek feszít. Olvastam erről és arra gyanakszom, hogy vaginizmusa van. Lehet hülyén hangzik, de már nem tudom mit gondoljak. Azon is gondolkodtam, hogy más lánnyal élném ki a vágyaim így könnyebb lenne a várakozás... Sajnos van egy ismerősöm aki benne lenne, de régóta őrlődöm ezen, hogy megtegyem vagy sem. Nem akarom megcsalni de a szexre is szükségem van. Igazából nem várom el hogy ti mondjátok el mit is tegyek, mert úgyis magamra fogok hallgatni, csak érdekel kinek volt hasonló tapasztalata és mit tett.

24/F és a barátnőm 22/L

2018. jan. 14. 02:19
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
35%

"szexre is szükségem van"

Az állatoknak is.

2018. jan. 14. 02:20
 2/50 anonim ***** válasza:
20%
nem érdemled meg a bnődet
2018. jan. 14. 02:20
 3/50 anonim ***** válasza:
14%

13 hónapot vártál és azt mondod nem vagy türelmes ?

Barátocskám én 2 hét alatt ejtem a csajt, ha nem teszi szét a lábait.

Igazából, ha tényleg megtaljátok az összhangot, már első talinál mehet mint az ütvefúró. Persz ez ritka. De mondjuk egy hónapnál tovább egy istennőre se várnék (mármint aki nem emberi származású, nem pedig bomba nőt értettem az istennő alatt.) :D

2018. jan. 14. 02:52
 4/50 A kérdező kommentje:
Előző barátnőmmel 3. randin szexeltünk először, szóval átérzem amit mondasz. Ki tudja melyik a jó megoldás, minél előbb túl lenni rajt, vagy sokáig várni, mindegyiknek van pozitív és negatív vonzata.
2018. jan. 14. 03:52
 5/50 A kérdező kommentje:

["szexre is szükségem van"

Az állatoknak is.]

Szóval egy állat vagyok amiért ezt a 13 hónapot nehezen bírom szex nélkül? Nyilván a te nemi életed makulátlan és nem vágysz szexre. :)

2018. jan. 14. 03:58
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalást semmikép sem támogatom. A lánynak szexuál pszicholgús kéne mert ott fejben valami nem ok. Egyébként megértelek 13 hónap nagyon sok, főleg egy férfinak, de vag szakíts vagy forduljatok szakemberhez mert a megcsalás ezen nem fog segíteni.
2018. jan. 14. 08:59
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztos vagy benne, hogy nem más probléma van a háttérben? Az alapján, amit írsz, rendes srácnak tűnsz, hogy megérted őt, meg utánaolvastál. De akkor is, ez már nagyon sok idő ehhez, ez nem az oldódásról szól már szerintem. Valami nincs rendben, tuti megvan köztetek a bizalom, az ő részéről is? Te is azt érzed, hogy akarja, vagy csak ezzel próbál megnyugtatni? Nekem az első "kapcsolatom" egy borderline (önző számító aljas g​eci) volt, és emiatt a következő kapcsolatomban se ment minden egyről a kettőre, de én pl mindig felhúztam magam egy idő után, hogy nem ment, mert akartam. Ha ő is akarja, az látszik, ha nem, csak kihátrál és mond valamit amit hallani akarsz, akkor ő nagyon nem kész erre, nincs kizárva hogy nem akarja elveszíteni veled, és nagyon messze vagytok tőle. A megcsalást úgy ahogy van felejtsd el, semmi értelme, ugyanúgy nem lesz köztetek később sem semmi. El kell mondanod, hogy mindent megpróbáltál, de nem tudod tovább, mert döglött lónak érzed. Szerintem ha akarná, akkor rettenetesen zavarná hogy 13 hónap után is itt tart, így viszont minden alkalommal szenved az egésztől hogy megpróbál belemenni és ott feszeng, nem kell erőltetni, mert ezesetben itt nem csak a szex hiányzik a kapcsolatotokból.
2018. jan. 14. 10:22
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

miért nem engedi, hogy ujjazd? neked gondolom nagyobb ujjad van, sokkal hamarabb kitágulna.

Szerintem neki fejben van valami probléma :/ abból amit írsz, azt veszem le, hogy önkielégítést sem csinált soha. Valami miatt nagyon tart a szextől, vagy nem fogadja el a saját testét (?). Én mindenképpen azt mondanám, hogy keressen fel egy pszichológust.

2018. jan. 14. 10:32
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan fél a fájdalomtól, emiatt nem tudja elengedni magát, illetve neki saját magával sincsenek tapasztalatai, ami nagyon nagy baj. Én pszichés dolgokra gyanakodnék, amit mindenképpen kezelni kéne. Mert bár nem vagyunk állatok, de bakker, emberek vagyunk, akik igen is szeretik a szexet, vágynak a kielégülésre, aminek egyébként rengeteg jó hatása is van a szervezetre, magára az emberre, tehát nagyon szép dolog tőled, hogy eddig is vártál, de tőled már nem várhatja el a lány, hogy ezután is várj. Ha 13 hónap alatt nem tudott úgy megbízni benned, hogy végre elengedje magát, akár fáj az első egy-két alkalom, akár nem, akkor még 13 hónap sem lesz ehhez elég. Forduljon szakemberhez, vagy valóban keress mást, mert mindkettőtök álláspontja teljesen érthető. Ha neki gondja van, az övé is, de téged is meg tudlak érteni, mert egy már nemi életet embernél 13 hónap, az rengeteg idő. Neked is jól esne nyilván. Ami szintén érthető.
2018. jan. 14. 10:48
 10/50 A kérdező kommentje:
Pont itt van a legérdekesebb pontja a dolognak, önkielégítést szokott végezni, sőt ahogy mondta szinte minden nap mielőtt összejöttünk. Csak nem ujjazta még meg magát. Amúgy mindenféle kifogást hallottam már tőle: miért most, fáradt, fáj ez fáj az, nem érzi jól magát. Mondtam neki, hogy nem tud átverni elég ha azt mondja nem akarja, de amikor "akarja" akkor is csak azt hogy elégítsük ki egymást, kézzel szájjal, direkt úgy akarja mindig megoldani, hogy menjek el mielőtt arra kerülne a sor, hogy megpróbáljuk a dolgot. Többször kérdeztem mi a baj, mindig elsírja magát és azt mondja ő is akarja. Valahogy fogalmam sincs mi folyik a háttérben.
2018. jan. 14. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!