Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaljam vagy várjak hónapokat?
Sziasztok, nagyon nehéz döntés előtt állok és egy baromnak érzem magam amiért ez felmerült bennem de fogalmam sincs mit tegyek. A barátnőmmel 13 hónapja vagyunk együtt, ő szűz és sosem ujjazta még magát, párszor már próbálkoztunk a szexxel de nagyon fáj neki és nem engedi, hogy tovább nyomjam. Sajnos nem sok türelmem van már ehhez... Nagyon sok féle képen próbálkoztunk már. Elég nedves volt, kívánta ő is de egyszerűen nem ment. Fogalmam sincs hogyan tudnék segíteni neki, mert nem engedi, hogy megujjazzam, legalább hogy kitágítsam. Az ujjam csak egy ujjpercnyire megy be, javasoltam neki, hogy csinálja magának hogy szokja a dolgot, mert ha magának nem meri egy másik személynek hogyan menne be? Erőszakoskodni meg nem fogok. Nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek mert hiába próbálom vele megbeszélni, mindig azt mondja hogy majd segít magának és "gyakorolni" fog, hogy kitaguljon. Egyelőre semmi eredmény mert szerintem sosem próbálta ki, ha így lenne valószínűleg már beférne az én ujjam is. Nem szeretném hibáztatni mert mindenki más és én próbálok segíteni, de egyszerűen nem engedi, amikor fáj neki ellök és folyamatosan feszül a lába, a teste. Amikor azt hiszem elengedi magát az csak egy két percig tart, aztán ha közelítek feszít. Olvastam erről és arra gyanakszom, hogy vaginizmusa van. Lehet hülyén hangzik, de már nem tudom mit gondoljak. Azon is gondolkodtam, hogy más lánnyal élném ki a vágyaim így könnyebb lenne a várakozás... Sajnos van egy ismerősöm aki benne lenne, de régóta őrlődöm ezen, hogy megtegyem vagy sem. Nem akarom megcsalni de a szexre is szükségem van. Igazából nem várom el hogy ti mondjátok el mit is tegyek, mert úgyis magamra fogok hallgatni, csak érdekel kinek volt hasonló tapasztalata és mit tett.
24/F és a barátnőm 22/L
"szexre is szükségem van"
Az állatoknak is.
13 hónapot vártál és azt mondod nem vagy türelmes ?
Barátocskám én 2 hét alatt ejtem a csajt, ha nem teszi szét a lábait.
Igazából, ha tényleg megtaljátok az összhangot, már első talinál mehet mint az ütvefúró. Persz ez ritka. De mondjuk egy hónapnál tovább egy istennőre se várnék (mármint aki nem emberi származású, nem pedig bomba nőt értettem az istennő alatt.) :D
["szexre is szükségem van"
Az állatoknak is.]
Szóval egy állat vagyok amiért ezt a 13 hónapot nehezen bírom szex nélkül? Nyilván a te nemi életed makulátlan és nem vágysz szexre. :)
miért nem engedi, hogy ujjazd? neked gondolom nagyobb ujjad van, sokkal hamarabb kitágulna.
Szerintem neki fejben van valami probléma :/ abból amit írsz, azt veszem le, hogy önkielégítést sem csinált soha. Valami miatt nagyon tart a szextől, vagy nem fogadja el a saját testét (?). Én mindenképpen azt mondanám, hogy keressen fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!