Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy elhanyagolt családanya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elhanyagolt családanya hogy ismerkedhet meg valakivel a lebukás veszélye nélkül?

Figyelt kérdés

Először is kérem, kamaszok, és szentek, ítélkezők kíméljenek! Olyanok válaszát várom, akik előtt ismert a probléma!

Tehát: adott egy középkorú családanya/háziasszony. A férjét szereti, a házasságát nem akarja felrúgni. De szüksége van valami másra.

Hogyan ismerkedhet? Partnerkereső oldalakon soha nem tudni, kibe botlik bele az ember.

Az utcán nem mehet oda mindenkihez, hogy "bocs, nem akarsz a szeretők lenni?". Munkahelyen meg... Rögtön indulna a pletyka.

A bizalom maximálisan fontos.

Milyen lehetőségek vannak ilyenkor diszkrét ismerkedésre?

Jah, és privát okát sem várok, a világ végén lakom, és nem arról szól a dolog, hogy mindegy, kivel... :D

2018. jan. 13. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
72%

Egy elhanyagolt családanya hogy kereshet szeretőt a lebukás veszélye nélkül?

nem inkább ez a kérdés?

2018. jan. 25. 12:38
 52/61 anonim ***** válasza:
82%

Igenis ismerkedhet a lebukás minimális veszélyével,függetlenül attól hogy hol lakik. Tapasztalatból mondom. Férfi vagyok,32 éves,17 éves koromtól házas nők voltak a szeretőim,vagy olyanok akik nem házasok de tartós kapcsolatban élnek,30-40-es korosztalyból.

Első,az internet. Nagyon könnyű interneten ismerkedni,a lebukás szinte 0 esélyével. Vannak külön partnerkereső programok,és vannak olyan internetes felületek ahol úgymond hirdetést tudsz feladni,ahol egy egyszerű topikban az igényeid tudod feladni egy elérhetőséggel(e-mail cím amit csak te használsz,telefonszám amiről párod nem tud és csak olyankor kapcsolod be amikor egyedül vagy). Egyik helyen sem kell sem kép,sem valós adatokat megadni. Ami nagyon fontos,mindig álnéven és kép nélkül,minden valós adatod nélkülözve. Ezt is tapasztalatból mondom. Én sem pesti vagyok,hanem úgymond én is a világ végén élek,nem egy partnerem volt aki minimális valós adatok miatt bukott le egy ismerős előtt. Kétszer háromszor is gondold át kivel mész bele egy ismerkedésbe,és ha nem a szex a fő,hanem szex mellett a törődés is,akkor semmiképp sem add magad oda 1-2 hétig.

Sok ilyen tanács van még,hosszú lenne a legkisebb részletekig leírni. A fő a mai modern világban az internet nagy segítségedre lehet,és mindig a megérzéseidre hallgass.

Az előző hozzászólóknak pedig annyit tudok mondani aki csak ítélkezik megértés és ehhez hasonló tapasztalatok nélkül az egy kicsit változtasson a világnézetén,függetlenül attól hogy azok után is ez maradna a véleménye vagy pedig nem. Én sok ehhez hasonló nővel beszélgettem már,tapasztalatból mondom,aki nem volt még csak hasonló helyzetben sem az ne sodorja mindenképp a rossz oldalra a hölgyet gondolkodás nélkül.

2018. febr. 5. 22:47
 53/61 anonim ***** válasza:
62%

Szintén kerestem ilyen diszkrét kapcsolatot és csak a neten sikerült hölgyel megismerkedni!

Hölgyeknek azért könnyebb és akik ott vannak szerintem nem kérdés a miert és hogyan !

2018. febr. 26. 20:10
 54/61 anonim ***** válasza:
62%
Tindert probaltad mar? Nem muszaj az arcodrol is kepnek lennie
2018. febr. 26. 20:17
 55/61 anonim ***** válasza:
62%
Írj:D
2018. febr. 26. 21:26
 56/61 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek az #52-essel, esetleg annyit tennék hozzá, hogy ha bizalmat akarsz, akkor olyan pasit keress, akinek szintén annyi vesztenivalója van, mint neked. Tehát ő is házas, van pár gyereke, és nem akarja a házasságát felrúgni. Akkor közös érdeketek, hogy ne bukjatok le. És hát lehetőleg ne legyen közös ismerősötök, bár nem tudom, hogy ez egy "világvégi" kicsi helyen mennyire megoldható.
2018. márc. 6. 17:51
 57/61 FerGii ***** válasza:
0%
Porobálj meg bizonyos chat oldalakra regisztrálni ott keresgélni... anotalk esetleg ilyenek. Alaposan beszéljétek meg a dolgokat aki megtetszik plusz akinek megtetszel azzal a többi gyerekjáték ;) Hasonló tapasztalatok nekem is voltak már. 26/f ha gondolod írj privit
2018. márc. 7. 20:28
 58/61 anonim ***** válasza:
Családos pasi vagyok,ugyan ez a gondom,keresgélek de nehéz,gondolom nem Kaposvár környékén élsz...
2018. márc. 16. 23:08
 59/61 anonim ***** válasza:
37%
Szegény gyerek, az anyja egy riba.nc :(((
2018. márc. 17. 00:08
 60/61 anonim válasza:
43%

Hogy te mekkora egy ge..ci vagy !

Nem vagy te családanya ,ha ilyeneken jar az eszed

Vegyel mufa.szt aztan dugd bele a pics..adba....

Remelem azota lebuktal te ge..ci !

2018. márc. 17. 05:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!